Gospodin savršeni

Za muškarce s ovih 10 kvaliteta kažu da su najbolji partneri

Kako bi shvatila je li muškarac s kojim izlaziš dostojan tebe i tvog vremena, obrati pažnju na ove kvalitete

muskarci-kvalitete.jpg
Foto: Unsplash

Uzbudljivo je pronaći muškarca koji je spreman prestati igrati igre i usredotočiti se na ono što jedna žena ima za ponuditi u vezi. Ali prije nego što uopće razmisliš o tome da mu se posvetiš kao djevojka, a kamoli da ozbiljno počneš razmišljati o tome da se vjenčate, ključno je znati kvalitete dobrog ljubavnog partnera koje treba tražiti u muškarcu. To znači da je vrijeme da upoznaš i shvatiš aspekte njegovog karaktera i osobnosti, a time će se vaš odnos još više ojačati. Dobri dečki i muževi bi trebali biti puni podrške i povjerenja, odani, brižni i puni ljubavi i tek tada će veza najbolje funkcionirati.

Image
Tko bi rekao!

Idealan suprug? Znanost kaže onaj koji dobro zarađuje

U jakoj vezi, oba partnera se razumiju, osjećaju se potpuno ugodno jedno s drugim, uvijek dijele ono što im je na umu, smatraju jedno drugo svojim najboljim prijateljem, a veliki plus je i zabavan seksualni život. Prema timu istraživača sa Sveučilišta u Göttingenu, od 68.000 ljudi u 180 zemalja, 88,9% žena kaže da je kvaliteta koju najviše cijene kod partnera ljubaznost, a zatim podrška, inteligencija, obrazovanje i samopouzdanje. Studija je također pokazala da se u pogledu fizičkih kvaliteta favoriziraju privlačne oči i privlačan osmijeh.

Image

Ovu svojevrsnu "kontrolnu listu dečka" možeš koristiti kao vodič za razumijevanje na što trebaš obratiti pažnju kada je u pitanju odlučivanje je li muškarac dostojan tebe i tvog vremena, ili možda ipak nije - evo 10 najvažnijih kvaliteta u svakom muškarcu.

Integritet

Ova osobina odvaja muškarce od dječaka. Sve što ikada treba željeti od muškarca je da kaže što misli i misli ono što govori. Tako živiš svoj život i želiš da i on čini isto, bez isprike.

Image
Foto: Pexels

Dosljednost

Sjajni dečki su dosljedni i pokazuju se kao muškarci kojima možeš vjerovati. Znaš što ga ljuti i što ga čini sretnim - ne postoji gore od toga da si u vezi s tipom i nikad ne znaš koju verziju njega ćeš dobiti na bilo koji dan i u bilo kojoj situaciji. Nikada se nećeš osjećati ugodno s takvim tipom muškarca kad ti je dečko, a kamoli kad ti je muž.

Briga

Uvijek trebaš znati da je tvom dečku stalo do tebe. Tvoji snovi, tvoje misli i tvoja dobrobit trebali bi mu biti na prvom mjestu.

Image
Foto: Pexels

Ljubaznost

Kako se ponaša prema svojoj mami, prijateljima i obitelji te ljudima koje smatra svojim bliskim prijateljima uvijek je na vrhu popisa kada je u pitanju traženje muškarca koji ima osobine ličnosti kojima se možeš diviti. Ako je ljubazan prema njima i prema njima se odnosi s poštovanjem, isto će učiniti i za tebe. Također je jednako važno vidjeti da se prema potpunim strancima odnosi s ljubaznošću jer svi zaslužuju poštovanje i uvažavanje.

Ambicija

Danas postoji toliko mnogo mogućnosti da svatko istraži svoje strasti, a muškarac koji je dostojan postati tvoj dečko (a možda i muž) trebao bi imati plan kako krenuti za njima. Osim toga, ako otvoreno počne dijeliti planove za budućnost, to vjerojatno znači da razmišlja o tome da te uključi u njih.

Image
Foto: Pexels

Radoznalost

Nema ništa bolje nego biti u vezi s nekim tko je uvijek voljan i zainteresiran za učenje. Ovo je znak nekoga tko je sposoban slušati, biti spontan i ostati fleksibilan.

Humor

Veze su puno ugodnije kada si s nekim s kim se slobodno, lako i često smiješ. Oboje već imate toliko toga za podnijeti u svom svakodnevnom životu da je sposobnost da se svega toga otresete dijeljenjem smijeha osnažujuća i vitalna. Zapravo, istraživanja su pokazala da je sreća pozitivno povezana s pozitivnim stilovima humora, tako da je doista istina da je smijeh najbolji lijek za sve vrste odnosa.

Image
Foto: Pexels

Poniznost

Nije li divno kad je netko uspješan, ali pritom i vrlo skroman? Muškarci koji se tako ponašaju su oni koji cijene naporan rad, a pritom shvaćaju da je im je ponekad potreban i netko tko će im pomoći u obavljanju posla. Kada dođe vrijeme da zablistaš, dečko poput ovog bit će tu da ti pomogne na bilo koji način.

Inkluzivnost

Tvoj muškarac bi trebao voljeti ne samo svoje ljude nego i ljude oko tebe. Trebao bi se pobrinuti da budu uključeni u njegov život kad god je to moguće i obrnuto.

Image
Foto: Pexels

Djela, a ne riječi

Možda najvažnije, muškarčevi postupci trebaju ti pokazati koliko te voli. Čula si riječi "volim te" milijun puta prije, ali upravo ono što muškarac čini da to dokaže čini ga najboljim dečkom ikad - i onim s kojim se možeš osjećati sigurno kada razmišljaš.

Image