Izbjegavaj ih u širokom luku

7 tipova muškaraca koji nisu dobar 'materijal' za brak

Želiš li ozbiljnu vezu, ovo je sedam tipova muškaraca koje svakako trebaš izbjegavati jer bi ti mogli slomiti srce

profimedia-0096615309.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Potraga za idealnim partnerom nije lagana ni jednostavna. Možda ćeš morati proći kroz nekoliko loših veza prije nego pronađeš 'onog pravog'. Na tom putu, vrlo je važno znati da postoje i određeni tipovi muškaraca koje bi trebala izbjegavati jer nisu 'materijal' za dugoročnu vezu ili brak.

Image
Ti si mu samo utjeha

Sumnjaš da tvoj partner i dalje pati za bivšom? Ovi znakovi to otkrivaju

Ljubav je često slijepa, no nakon što oni leptirići s početka veze nestanu, kraj sebe sigurno želiš imati partnera koji će te voljeti i poštovati te biti uz tebe u teškim trenucima, a ne nekoga tko nije zainteresiran za ozbiljan odnos. Budi mudra i racionalna te nemoj ulaziti u vezu s nadom da će se nezreo partner promijeniti jer postoje velike šanse da će ti takav muškarac samo slomiti srce.

Image

Koliko god zvučalo grubo ili kao klišej, nekoliko je tipova muškaraca koji naprosto nisu dobar 'materijal' za brak jer nisu spremni na predanost, bezuvjetnu ljubav niti kompromise. Ako nemaju te kvalitete, nisu te vrijedni.

U nastavku doznaj kojih je to sedam tipova muškaraca koji je bolje izbjegavati u širokom luku.

Muškarac koji nije spreman za ozbiljnu vezu

U vezi s muškarcem koji još nije spreman obvezati se sigurno si već bila, a i ako nisi – izbjegavaj takve tipove jer će te prije ili poslije napustiti. Bez obzira na to koliko se ti trudila promijeniti ga, kada stvari postanu ozbiljne on će pobjeći i ostaviti te slomljenog srca. Nemoj trošiti svoje vrijeme ni energiju na muškarce koji ne žele ozbiljnu vezu.

Image
Foto: Unsplash

Muškarac koji još pati za bivšom

Ovo je svakako tip muškarca kojeg bi trebala izbjegavati. Muškarac koji i dalje pati za bivšom partnericom u novoj ženi samo traži utjehu i vjerojatno nije spreman za ozbiljnu vezu. Možda ti neće priznati da i dalje voli bivšu, no to ćeš vrlo lako shvatiti po određenim znakovima i njegovom ponašanju. Ako se i dalje viđa s njom ili je često spominje, radije se povuci i daj mu vremena da je preboli.

Image
Foto: Unsplash

Radoholičar kojemu je karijera na prvom mjestu

Ovaj tip još pokušava shvatiti što želi u životu, a uglavnom je fokusiran na ispunjavanje svojih ciljeva vezanih uz karijeru i u njegovoj svakodnevici nema mjesta za ozbiljan odnos. On vjerojatno samo traži povremenu zabavu, no malo je vjerojatno da će biti spreman za brak ili ozbiljniji odnos. Između posla i tebe on će uvijek izabrati posao jer mu je karijera na prvom mjestu.

Image
Foto: Unsplash

Muškarac koji se ne zna nositi s problemima

Ako si u potrazi za dugoročnim partnerom koji će biti tu za tebe u onim najtežim trenucima, to bi trebao biti netko tko je spreman nositi se s problemima i svim životnim izazovima. Nezreli muškarci koji ne znaju prihvatiti odgovornost ni obveze nisu dobri partneri pa ih radije izbjegavaj.

Image

Muškarac koji se druži s upola mlađima od sebe

Najčešće je riječ o tipu koji je u kasnim 40-ima, ima odličnu karijeru, vječiti je neženja i druži se s dvadesetogodišnjacima jer su se svi njegovi prijatelji skrasili na neki način. Voli tulumariti, a žene mijenja kao čarape. Izbjegavaj ga u širokom luku.

Image

Vječiti neženja

Ovaj tip muškarca najčešće ima preko 50 godina i nikad se nije ženio te svima govori kako još uvijek nije pronašao onu pravu. U stvarnosti, on naprosto nema interesa skrasiti se ni ulaziti u ozbiljne odnose jer voli svoju slobodu i neovisnost. S takvima budi oprezna želiš li zaštititi svoje osjećaje.

Image

Razvedeni muškarac kojemu su djeca na prvom mjestu

U početku ćeš biti oduševljena njime i njegovim trudom oko djece. Vjerojatno je rastavljen i čini sve kako bi usrećio svoje klince, no činjenica je da će mu oni uvijek biti na prvom mjestu. To je posve u redu, no jesi li spremna na to? On će uvijek biti fokusiran na potrebe svoje djece i nikada neće imati vremena za tebe i za vaš odnos, a to će prije ili poslije dovesti do problema i nesuglasica u vezi.

Image
Foto: Unsplash