Savršena povezanost

Srodne duše? Ovi znakovi otkrivaju da je ON onaj pravi

Pitaš se jesi li u vezi s onim pravim? Ovi znakovi otkrit će ti jesi li u partneru pronašla svoju srodnu dušu

pexels-jonathan-borba-7945026.jpeg
Foto: Pexels

Pronaći idealnog partnera ili kako ga neki nazivaju – srodnu dušu – nije lako ni jednostavno. Možda ćeš proći kroz nekoliko loših veza prije nego upoznaš onog pravog.

Image
Ono najvažnije

Ako tvoj partner posjeduje ove osobine, nemoj ga nikad pustiti

Srodna duša je naziv za osobu s kojom se možeš povezati na jednoj dubljoj razini, koja zna tko si i koja te prihvaća sa svim tvojim manama i nedostacima. Partner koji je ujedno i srodna duša iz tebe će izvući ono najbolje i pomoći ti da postaneš najbolja verzija sebe.

Image

Ljubavna veza sa srodnom dušom nije savršena i sigurno će biti ispunjena izazovima, baš kao i svaki drugi odnos. No kada si pravim partnerom, puno je lakše prevladati poteškoće.

Postoje određeni znakovi koji pokazuju da si pronašla svoju srodnu dušu, svog idealnog životnog partnera i da će vam veza potrajati, a neke od onih najčešćih otkrivamo u nastavku.

S partnerom osjećaš snažnu povezanost

Između srodnih duša postoji jedna posebna i intuitivna povezanost koju je teško objasniti. Partneri nisu povezani samo na fizičkoj i emotivnoj razini, već i na onoj spiritualnoj. Primjerice, ako osjećaš energiju svog partnera ili često znaš što on misli bez da to naglas kaže, dijelite isti moral i zajedničku viziju – vrlo je vjerojatno da si pronašla svoju srodnu dušu.

Image
Foto: Pexels

Partner pozitivno utječe na tvoj život

Srodna duša je osoba koja te inspirira i koja te tjera da ideš dalje u onim najtežim trenucima. Tvoj napredak je i njegov napredak, i obrnuto.  Vaši su životi snažno isprepleteni, a osim što ti je ljubavni partner, on je ujedno i tvoj najbolji prijatelj.

Image
Foto: Pexels

Osjećaš mir i slobodu

Kad si s pravim partnerom, nema mjesta sumnji. Bez problema ćeš provoditi vrijeme u samoći ili s prijateljima, a njemu ćeš dopustiti isto. Nema ljubomornih ispada ni pokušaja da jedan partner kontrolira drugog. Partneri u takvom odnosu imaju povjerenja jedno u drugo.

Image
Foto: Pexels

Imate dobru komunikaciju

Ako je tvoj partner ujedno i tvoja srodna duša, komunikacija između vas dvoje vrlo je laka i kvalitetna. Nikad ne osjećaš kao da te partner osuđuje i znaš da mu možeš reći baš sve. On cijeni tebe i tvoju autentičnost. Iako su konflikti mogući i u takvim odnosima, ipak su rijetki. Čak i kada dođe do svađe, i ti i tvoj partner spremni ste o tome raspraviti na zdrav način.

Image

Partner je emotivno dostupan

Tvoja srodna duša je otvorena i spremna te voljeti baš onako kako si zaslužila. Jedno drugom s lakoćom izražavate emocije. Partner koji ti je srodna duša emotivno je dostupan u svakom trenutku i uvijek je tu kada ti zatreba utjeha ili pomoć.

Image
Foto: Pexels

Spreman je ulagati u odnos

Odnos sa srodnom dušom više je od obične ljubavne veze. To je partnerstvo na svim raznima i u svim aspektima. Partneri u takvom odnosu potiču i ohrabruju jedno drugo u svim životnim izazovima. Tvoj partner ponosan je na tvoje vrline i voli te bezuvjetno. Potiče tvoju autentičnost i svaki dan iskazuje zahvalnost što ste se pronašli.

Image
Foto: Pexels

Cijeni tebe i vaš odnos

U zdravom i kvalitetnom odnosu partneri cijene jedno drugo i spremni su ulagati u odnos. On cijeni tvoje potrebe i ne pokušava te promijeniti, kao ni ti njega. Spremni ste prihvatiti jedno drugo i svako područje vašeg partnerstva je dobro usklađeno.

Image