Lady's night

Vrijedi isprobati: Za pozu 'kornjače' kažu kako će garantirano svaku od nas dovesti do ludila

Na listi senzualnih poza 'kornjača' je na samom vrhu i baš zato će vjerojatno postati nova omiljena poza mnogih pripadnica nježnijeg spola. Kod ove poze brzina i snaga ne igraju ulogu - za 'kornjaču' vrijedi, što sporije -to bolje

profimedia-0187814094.jpg
Foto: profimedia.hr

Iako su kinky seks i nešto žešći potezi u posljednje vrijeme postali vrlo popularni u spavaćim sobama, veliki dio žena i dalje preferira nježniji način vođenja ljubavi. Senzualne poze ne moraju nužno biti i dosadne, osobito ako se ohrabriš i odlučiš probati nešto sasvim novo - mi ti za ovu noć predlažemo pozu 'kornjače', kojoj ćeš se vjerojatno rado vraćati. Prepusti se užitku koji dolazi polagano, ali stabilno - baš poput kornjače.

Image
Rješenje vaših (seksualnih) problema

S pravim pozama do vrhunca: Ovo su najbolje poze za najčešće seksualne probleme

Zašto je ova poza tako dobra

Kao što samo ime kaže, poza kornjače namijenjena je onima koji vole da akcija u krevetu ide polako – i traje dugo, a znaš i sama kako na taj način imaš puno veće šanse doseći vrhunac. Osim toga, preduvjet za ovu pozu nisu snaga i fizička spremnost, kao što je to slučaj kod mnogih drugih pozicija iz Kama Sutre. Osobito žene u pozi kornjače mogu predahnuti i sasvim se opustiti. Zato, senzualna poza kornjače definitivno ima svoje prednosti – a ovo su samo neke od njih.

Image

Kako se izvodi poza 'kornjače'

Kod ove poze partnerica treba leći na leđa i saviti noge te privući koljena prema prsima. Partner kleči ispred nje ili stoji uz rub kreveta, rukama se pridržava za njezina bedra i počinje s penetracijom. U pozi kornjače partnerica nema puno manevarskog prostora pa je više-manje sve na partneruk, ali je zato i njezin užitak u njegovim rukama.

Poza koja opravdava svoj naziv

Kod ove tehnike, pokreti penetriranja izvode se na poseban način i trebali bi podsjećati na kretanje morske kornjače u vodi. Da bi mu to uspjelo, partner se treba kretati vrlo sporo i neprestano se povlačiti unazad da bi onda ponovno polagano penetrirao u partnericu. Kod poze kornjače brza i snažna penetracija je zabranjena – naime, upravo će spori pokreti biti ono što će partnericu najviše uzbuditi.

Image

Položaj kornjače ima i druge prednosti, na primjer, ženine savijene noge omogućuju partneru da penetrira dublje i stimulira njezinu G-točku i A-točku. S druge strane, žena može stisnuti ili malo raširiti koljena i odabrati što joj više paše, jer poza kornjače osmišljena je upravo za ženski užitak . Zato dame, neka ova noć bude - naša noć.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu