PRVA dm ženska konferencija

'Odvoji dan za sebe' : Konferencija za žene koju nikako ne smiješ propustiti

Sve što još niste znali o fizičkom i mentalnom zdravlju žena, saznajte 11.9.2023. na prvoj dm ženskoj konferenciji.

shutterstock_1566876724.jpg

U ponedjeljak 11. rujna održat će se dm-ova konferencija „Odvoji dan za sebe“ koja je namijenjena svim ženama koje traže odgovore na najvažnija pitanja o ženskom zdravlju.

Koliko se žena, zapravo, bavi svojim zdravljem? Odgovor je: „Ne mogu stići od posla, djece, faksa i ostalih obaveza...“ Čini se da je sve bitnije i hitnije od nas samih i našeg vlastitog zdravlja. No, što kada bismo Vam rekli da će Vam dm priuštiti dan kada se možete posvetiti upravo tome – sebi i svojem zdravlju? A to podrazumijeva dan, u kojem ćete moći odvojiti vrijeme samo za sebe, misliti samo na sebe, svoj mir i postizanje unutarnje ravnoteže, a pritom se zabaviti i steći mnogo novog i korisnog znanja.

Stručnjaci poput ginekologinje Ulle Marton i akademkinje Vide Demarin osvrnut će se na ključne teme koje utječu na zdravlje i kvalitetu života žena. Bilo da se radi o hormonalnom disbalansu, menstrualnom ciklusu ili seksualnom zdravlju, na dm-ovoj konferenciji ni jedna tema neće biti tabu već će biti obrađena na način koji ovako važne teme zaslužuju – stručno i bez zadrške.

Image
Foto: dm promo

Dr. Ulla Marton

Svoje ulaznice možete osigurati već sada u dm online shopu ili pak pri sljedećoj posjeti bilo kojoj prodavaonici dm-a u Zagrebu. Ulaznica po cijeni od 10 eura vrijedi za dvije osobe, a savjetujemo vam da svoje mjesto osigurate što prije jer je broj ulaznica ograničen.

Konferencija će se održati u Hotelu Zonar te će, od 10 do 16 sati, uz predavanja stručnjaka, sudionicama ponuditi i mogućnost sudjelovanja u panelima o ginekološkom i mentalnom zdravlju te sudjelovanje u radionicama koje su fokusirane na učinkovito nošenje sa stresom u svakodnevnom životu.

Image
Foto: Goran Čizmešija

Ivana Prkačin

Ako želite dobiti uvid u teme o kojima ćete više moći čuti na konferenciji „Odvoji dan za sebe“ savjetujemo vam da poslušate dm-ove podcaste i pripremite pitanja za konferenciju. Naime, uz Ullu Marton, dm je u podcastima ugostio i Brunu Šimlešu, Natašu Šemnički, Ivanu Prkačin i Karmen Matković Melki, a upravo ćete njih imati priliku upoznati i poslušati na dm-ovoj konferenciji.

Image
Foto: Nina Đurđević

Bruno Šimleša

Konferencija je zamišljena kao mjesto razmjene znanja i iskustava s ciljem unapređenja kvalitete života žena. Stoga osigurajte svoje ulaznice i pridružite se brojnim ženama koje traže podršku, ali su je isto tako spremne pružiti postavljajući i ona pitanja koja se možda do sada nisu usudile postaviti.