Za divlje mačkice

Tigrov skok: za nezaboravnu igru pod plahtama probudi svoju divlju stranu

Ova poza, koja se u Kama Sutri naziva 'tigrov skok', idealna je za one koje uzbuđuje malo žešća akcija. Isprobaj ovu pozu i pokaži svom partneru tigricu koja se krije u tebi

profimedia-0317226930.jpg
Foto: profimedia.hr

Kao što sam naziv obećava, kod poze tigra radi se o pomalo divljem, animalnom seksu - a mnogima od nas baš je takav najdraži. S druge strane, čak i ako ti žestoka igra pod plahtama nije preferencija i radije uživaš u nježnijem i romantičnijem seksu, možda bi mogla izaći iz svoje zone komfora i probati nešto drugačije - moguće je da ćeš otkriti kako 'dobra djevojčica' ima i divlju stranu. Ako je ovo probudilo tvoju znatiželju, čitaj dalje i saznaj sve o vrućoj pozi tigra.

Image
Još slađi svršetak

Creme Brûlée: Strastvena poza koja će zasladiti tvoj seksualni život

Kako funkcionira poza tigra

Za ovaj položaj žena treba leći na trbuh i pod sebe podviti noge savijene u koljenima. S obje se ruke zatim uhvati za zglobove svojih stopala, a stopala privlači prema stražnjici. Dok je partnerica u ovom položaju, muškarac joj prilazi s leđa, saginje se i prodire u nju, podupirući se rukama. Od ovog trenutka partner preuzima kontrolu i odlučuje o brzini i intenzitetu penetracije.

Image

Kome će se najviše dopasti poza tigra

Ovaj Kama Sutra položaj savršen je za žene koje priželjkuju partneru prepustiti da vodi glavnu riječ tijekom akcije u krevetu. Naime, tijekom 'tigrovog skoka' partnerica ostaje u istom položaju i ne mora se pomicati, što znači da može u potpunosti uživati ​​u seksu i prepustiti se čas sporijim, čas žešćim pokretima partnera.

S druge strane, partner ima priliku preuzeti vodstvo i biti dominantan, a ponekad je to upravo ono što želi. Dakle, poza tigra je win-win situacija kojoj ćete se u spavaćoj sobi sigurno rado vraćati.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu