Hopa-cupa do vrhunca

Vruća klackalica: Poza za igru 'pod plahtama' koja obećava užitak za oboje

Klik-klak do orgazma – noćas budi zaigrana i pokaži svom partneru ovu zabavnu pozu iz Kama Sutre koja je savršen spoj romantike i erotike

profimedia-0516455415.jpg
Foto: profimedia.hr

Ako želiš pomiriti svoju potrebu za romantičnim trenucima tijekom seksa, ali također i onu da igra u krevetu bude malo žešća, upravo si pronašla savršenu pozu koju moraš probati. Vjerujemo kako će i tvoj partner biti oduševljen ovim otkrićem – zato čitaj dalje i saznaj sve što trebaš znati o pozi Klackalice.

Image
0 eura, puno užitka

Večeras poletite: Seksi 'avion' poza u trenu će vas 'lansirati' u orbitu

Kako funkcionira poza 'Klackalica'

Za ovu pozu iz Kama Sutre muškarac sjedi na krevetu ispruženih nogu. Kako bi lakše držao ravnotežu, može lagano saviti jednu nogu. Partnerica zatim sjeda u njegovo krilo, držeći stopala na podu - za razliku od položaja lotosa u kojemu noge savije oko njegova torza. Partner sada penetrira u ženu dok ona obavija ruke oko njega i pridržava ga. Partnerove su ruke na ženinoj stražnjici i pomiče joj zdjelicu gore-dolje u pokretima ljuljanja, uz lagani pritisak.

Image

Zašto nas je ova poza oduševila

Kod poze Klackalice izvrsno je to što je velik dio kontrole i na nama, ženama. Naime, s obzirom na to da su partneričina stopala kod ove pozicije na podu, ona ima dovoljno manevarskog prostora da odredi tempo, intenzitet i dubinu penetracije. Samim time može zadati ritam koji joj odgovara kako bi postigla vrhunac.

Image

Osim toga, ono što ovu pozu čini romantičnom, kako smo bile obećale na početku, jest činjenica da se u Klackalici partneri neprestano približavaju jedno drugome. Ovo će pojačati osjećaj bliskosti, a partneri će imati priliku ljubiti se i maziti tijekom cijele ove vruće igre.

Preuzmi inicijativu i uputi parterna u ovaj novi trik koji si naučila - ne sumnjamo da će ti biti vrlo zahvalan, a ni ti nećeš ostati uskraćena za svoj dio kolača.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li koji su najveći mitovi o seksu?