Još slađi svršetak

Creme Brûlée: Strastvena poza koja će zasladiti tvoj seksualni život

Treba ti nešto slatko? Naziv ove poze doista zvuči obećavajuće – a nekoliko je razloga zašto će ova seksi pozicija zadovoljiti sve tvoje apetite

profimedia-0347003332.jpg
Foto: profimedia.hr

Ako si obožavateljica slavne poze žlice, onda ćeš ovaj vrući položaj naprosto obožavati. Naime, poza žlice poznata je kao jedna od najintimnijih među položajima za seksi igrice pod plahtama, a upravo je to ono što je čini tako popularnom među nama, ženama. Poza slatkog naziva Creme Brûlée jednako je intimna kao poza žlice, ali je još i više strastvena.

Image
Romantika je opet u trendu

Cvijet strasti – seksi poza za spavaću sobu čije nježno ime itekako može zavarati

Poza je dobila ime po jednoj od najpoznatijih francuskih slastica i definitivno je jednako dobra kao sama krema, osim što ne moraš strahovati od dodatnih kalorija – baš naprotiv. Ako te zaintrigiralo kušati ovaj senzualni desert 'za krevet', čitaj dalje i nauči kako se 'sprema'.

Kako funkcionira ova poza?

Za pozu Creme Brûlée partnerica treba leći na svoj bok. Zatim treba saviti koljena i okrenuti noge tako da joj koljena ne budu jedno na drugom, nego da oba dotiču krevet. Partner treba leći iza partnerice, također na stranu i onda položiti svoju gornju nogu na njezin bok. Zatim može početi s penetracijom, a kako bi mu bilo spretnije prodrijeti u nju, može partnericu pridržavati za bokove.

Kad uhvati ritam, partner može slobodnu ruku koristiti za malo igre te dodatno stimulirati partnericu masirajući njezin klitoris ili bradavice. Ovime će je još lakše i još brže dovesti do vrhunca.

Zašto je ova poza tako 'slasna'?

Baš kao kod poze žlice, u ovoj poziciji slatkog i kremastog naziva patneri imaju priliku dodatno se zbližiti. Jesi li za slatki doručak u krevetu? Poza Creme Brûlée savršen je izbor za senzualan jutarnji seks dok još nismo razbuđeni do kraja - jer ne zahtijeva puno truda. U svakom slučaju, to bi bio izvrstan početak dana - a kažu da se po jutru dan poznaje. Naravno, ovaj seksi položaj možeš kušati u bilo koje drugo doba, kad god poželiš intenzivan orgazam – jer je ova je seksi poza, baš kao i ukusni istoimeni desert, jednostavno uvijek dobra ideja.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li koji su najveći mitovi o seksu?