Poletite skupa prema vrhuncu

Par divljih pataka: jednostavna poza za igrice pod plahtama koja daje novu perspektivu

Iako sam naziv zvuči spektakularno, riječ je zapravo o verziji jedne dobro poznate poze koja je malo promijenjena kako bi bila i zabavna i strastvena istovremeno

profimedia-0323004295.jpg
Foto: profimedia.hr

Igrice pod plahtama mogu - i trebale bi biti - prilika da barem tu i tamo isprobamo nešto novo. Uvijek iste poze mogu dosaditi i od našeg seksualnog života napraviti rutinu, a to baš i ne zvuči seksi.

Image
Još slađi svršetak

Creme Brûlée: Strastvena poza koja će zasladiti tvoj seksualni život

Ako si ikad prelistala Kama Sutru, znaš da ima veliki broj svih mogućih poza te je šteta zadržati se samo na dvije-tri koje dobro poznaješ. Usudi se izaći iz svoje zone komfora - vidjet ćeš kuda će te to odvesti. Naravno, to ne znači da moraš odabrati neku super egzotičnu pozu za koju trebaš 'stajati na glavi'. Ponekad je dovoljno dobro poznate poze samo malo 'začiniti' kako bismo doživjeli nešto novo i zabavno u krevetu.

Takav je slučaj i s pozom intrigantnog naziva 'Par divljih pataka', odnosno 'Par divljih letećih pataka'. Riječ je ovdje zapravo o mnogima omiljenoj pozi obrnute jahačice ili obrnute kaubojke, takozvanoj Cowgirl Reverse, no s malom 'varijacijom na temu' koja će stvari dodatno začiniti.

Kako funkcionira ova poza

Kod poze 'Par divljih pataka' partner treba leći na leđa, a partnerica sjedne na njega, ali tako da gleda prema njegovim stopalima. Za razliku od Jahačice, kod ovog položaja nije aktivna partnerica, nego partner. No, partnerica je ona koja kontrolira tempo i intenzitet penetracije.

Zašto je poza 'Par divljih pataka' tako uzbudljiva

S obzirom na to da u ovom položaju žena, koja je više pasivna, određuje tempo i intenzitet, bit će joj lakše postići orgazam. Osim toga, u ovoj pozi oba partnera imaju slobodne ruke pa ih mogu koristiti za međusobno stimuliranje erogenih zona, milovanje ili masiranje. Kod 'Para divljih pataka' moguće je u igru uključiti i vibrator.

Za one koji to vole senzualnije, u ovoj je pozi moguće povećati kontakt kože o kožu ako se partnerica nagne prema natrag ili ako partner podine gornji dio tijela u sjedeći položaj.

I na kraju jedan trik: ako želiš doživjeti stimulaciju u G točke, nagni se prema naprijed, odnosno, prema partnerovim nogama, kako bi promijenila kut penetracije - i onda skupa poletite prema vrhuncu.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu