Ludo zabavno

Od hot doga do kliješta: 5 najluđih poza za malo drugačiju akciju pod plahtama

Osim što bi seks svakako trebao biti strastven i senzualan, trebao bi biti i zabavan. Smijeh pod plahtama je dopušten – čak i poželjan, a uz ove je poze napokon odzvonilo dosadi u spavaćoj sobi

profimedia-0313890831.jpg
Foto: profimedia.hr

Stručnjaci tvrde kako smijeh tijekom seksa pomaže kod opuštanja i zbližavanja s partnerom – naravno, ako se smijete zajedno, a ne jedno drugom. U tu svrhu pripremili smo 5 najluđih poza iz legendarne Kama Sutre koje su prije svega zabavne, a garantiraju i puno smijeha pod plahtama. Nisi sigurna da bi te takav seks oduševio? Evo još 3 razloga zašto bi trebala dati šansu humoru u spavaćoj sobi:

Image
Užitak bez granica

Želiš konačno taj višestruki orgazam? Evo kojih 7 poza trebaš probati

  • Kad se smijemo ne treniramo samo trbušne mišiće, većina ovih zabavnih položaja zahtijeva dobru kondiciju i snagu mišića - pa mogu poslužiti kao izvrstan trening za cijelo tijelo. Zašto ne spojiti ugodno s korisnim?
  • Kad se ti i tvoj parter zajedno smijete, ovo će vas zbližiti više od većine drugih zajedničkih iskustava. Psiholozi napominju kako je upravo humor jedan od glavnih stupova sretnih veza.
  • Uvijek iste pozicije prije ili kasnije postanu dosadne. Umjesto trnaca uzbuđenja oboje ste postali lijeni i vaš je seks postala predvidiva rutina, a to dugoročno nije dobro. Jednostavno rečeno, proširivanje vlastitih seksualnih horizonata poboljšat će tvoj seksualni život.

Dakle, jesi li sada spremna za isprobavanje nečeg novog? Evo 5 prijedloga za najluđe poze u spavaćoj sobi - jer na kraju krajeva, seks je samo igra:

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu

Hot dog

Za ovu vruću pozu velika je prednost ako je žena fleksibilna. Partnerica treba leći na leđa i prebaciti noge unazad preko glave - slično kao kod 'svijeće' u jogi. Tako partnerica predstavlja pecivo, a partner naravno – vruću hrenovku. On prislanja svoje bokove na njezine i počinje s penetracijom. Dodatan savjet: što više privlačiš svoje noge prema ramenima, to će i stimulacija G-točke biti intenzivnija.

Image
Foto: Unsplash

Most

U ovoj ludoj pozi red je na partneru da pokaže svoje vještine. On formira most podižići leđa u luk i istovremeno se odgurujući nogama i rukama o podlogu. Trbuh mu je istegnut prema gore, kao i penis. Partnerica se sada može udobno smjestiti na njemu i lagano se ljuljati naprijed-natrag. Ako u ovoj pozi uspijete doživjeti orgazam, svaka vam čast – no vjerojatno će vas oboje u tome ometati provale smijeha.

Njihaljka

Ovo je jedan od intimnijih položaja na našoj listi ludih položaja – u pozi njihaljke partneri imaju priliku posebno se zbližiti i uspostaviti kontakt očima. Osim toga, tijekom cijele igre moći će se dodirivati, ljubiti i škakljati. Za položaj njihaljke partner leži na leđima, a žena sjeda u njegovo krilo. Nakon što se partnerica udobno smjeti, muškarac podiže gornji dio tijela tako da sada partneri sjede jedno nasuprot drugom, u strastvenom zagrljaju. Za još više intimnosti, možete oboje omotati noge oko tijela onog drugog - sada ste spojeni kao ljepilom.

Image
Foto: Unsplash

Kliješta

Ovaj ludi položaj iz Kama Sutre odličan je ne samo za tvoje trbušne mišiće, nego i za mišiće ruku. Podupri se na jednu ruku i stavi stopala na krevet – slično bočnom plenku. Partner sada treba podići tvoje noge i bokove te se popeti preko tvoje donje noge kako bi mogao početi s penetracijom. Da, poza kliješta prilično je fizički zahtjevna, ali bez brige, slijedi velika nagrada za vaš zajednički trud u obliku nevjerojatnog orgazma. Dodatan savjet: slobodnom se rukom možeš držati za partnera kako ne bi izgubila ravnotežu.

Čamac

Poza čamca nije osobito zahtjevan, a za tvog partera znači odmaranje. Naime, u ovom plovilu ti si kapetanica koja određuje smjer i brzinu plovidbe. Tvoj partner leži na leđima, a ti u svoje ruke preuzimaš kormilo. Trebaš sjesti postrance na njega tako da njegov penis prodre u tebe . Nakon toga krećeš se lijevo-desno, baš kao čamac na valovima. Ti odlučuješ koliko će nemirno biti more. Želimo ti sretnu plovidbu!