Nova frizura - novi izgled

Frizura čini čuda? Ove prije i poslije fotografije su dokaz toga

Da nova (i pomno odabrana) frizura može u potpunosti promijeniti nečiji izgled na bolje, dokazuju ove 'prije i poslije' fotke

theme-photos-SYXxlEP5KAA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Vjerojatno si već čula onu: "Nova kosa, nova ja." Iako nova frizura ne mijenja tvoja osobnost, definitivno ti može podići samopouzdanje i unijeti prijeko potrebne promjene u onaj, možda već dosadni odraz u zrcalu. Zbog nove kose možeš se osjećati kao najbolja verzija sebe - samopouzdana i lijepa. I to je cijeli smisao.

Image
Iskustva i savjeti profesionalaca

Devet pogrešaka koje radimo kod frizera (a koje mogu uništiti frizuru)

U idealnoj situaciji tu bi trebali uskočiti i profesionalni frizeri koji će te znati voditi kroz tvoju transformaciju i zbog kojih možeš biti sigurna da neće biti kasnijeg žaljenja. Naravno, ima i onih koji čvrsto vjeruju svojim neotkrivenim talentima i bez problema oslobađaju svog unutarnjeg frizera eksperimentirajući kod kuće. I bez obzira na rezultat, bilo kod frizera ili kod kuće, sjeti se da kosa ima tu čarobnu sposobnost da ponovo naraste pa čak i ako nisi u potpunosti zadovoljna novim izgledom, za koji mjesec potpuno ćeš zaboraviti na njega.

Ako si spremna osvojiti svijet svježim izgledom i novom frizurom, možda je vrijeme da posjetiš svog frizera, a ovaj članak pokazuje i zašto. Naime, litvanska frizerka i osnivačica SelfStationa, Jurgita Malakauskaitė, ženama daje nevjerojatne preobrazbe odabirom frizura koje najviše nadopunjuju njihove crte i ton kože.

Jurgita je još od djetinjstva znala da želi biti frizerka, a za nju je ovaj posao puno više od stvaranja nove frizure; kako je rekla za portal Bored Panda, njezin cilj je obnoviti samopouzdanje klijentica, dati im iskreni savjet i podsjetiti ih da uvijek trebaju voljeti same sebe.

Da nova (i pomno odabrana) frizura može u potpunosti promijeniti nečiji izgled na bolje, provjeri u nastavku jer izdvojile smo neke od najboljih preobrazbi ove frizerke.

S dugog na kratko

Boja kose čini čuda

Kraće, ali i modernije

Šiškama do mlađeg i svježeg izgleda

Ružičasta transformacija

Iz svjetlije u tamniju i kraću

Iz crne u smeđe uz drugačije šiške

Crni pixie sa šiškama

Marilyn Monroe inspiracija

Malo drugačija boja, potpuno drugačiji izgled