Želiš drastičnu promjenu frizure? Neka te inspiriraju ove odvažne transformacije slavnih faca

Ovu ćemo godinu pamtiti po mnogo stvari, a između ostalog i kao godinu drastičnih celebrity transformacija. Saznaj koje su to hit frizure koje krase slavne ljepotice

Želiš drastičnu promjenu frizure? Neka te inspiriraju ove odvažne transformacije slavnih faca

Baš kao i mi, zvijezde s vremena na vrijeme imaju potrebu potpuno promijeniti svoj izgled. Bilo za novi spot, premijeru filma ili nakon prekida, nove frizure su najbolji način za to. 

Image

One znaju: Saznale smo kako jednostavno napraviti stylish frizuru kakvu nose Francuskinje


Jesen koja nam dolazi u mnogima stvara osjećaj novog početka i novih prilika, a s njima dolazi i želja za promjenom kojom ćemo ostaviti vruću sezonu iza sebe. Slane uvojke s plaže često mijenjamo za nešto ozbiljnije i profinjenije frizure poput kratkog boba ili šiški. Osim šišanja, promjenu možemo napraviti novom bojom kose. Jedan od najvećih trendova 2020. su takozvane fashion boje poput ružičaste, tirkizne i ljubičaste. 


Upravo su to frizure za koje su se odlučile neke od najvećih zvijezda današnjice. No da za promjenu nije nužno napraviti nešto tako 'ludo i otkačeno' potvrđuju celebovi poput Taylor Swift i Chrissy Teigen koje su zadržale svoje zaštitne lookove s nešto drugačijim zaokretom. 

Izdvojile smo nekoliko zvijezda koje su ove godine drastično primijenile svoj izgled kako bi te motivirale da i ti učiniš isto. Skrati kosu ili isprobaj potpuno novu boju jer na kraju krajeva, radi se samo o kosi koju je lako primijeniti ako ti novi look dosadi.     

Emily Ratajkowski kao plavuša


Emily Ratajkowski nas je sve iznenadila kada je početkom ljeta svoju karakterističnu stepenasto ošišanu smeđu kosu zamijenila puno svjetlijom i kraćom frizurom. Za nešto prirodniji look Emily je ipak zadržala tamnije tjeme koje daje savršen kontrast svijetlim vrhovima. 

Kaia Gerber i ružičasti bob


Kao i mnoge od nas, Kaia se u karanteni sama poigrala s vlastitom frizurom. Izgled je osvježila jarko ružičastom bojom koja je stvorila ombre efekt na njezinom kratkom lepršavom bobu. 

Hilary Duff i tirkizni bob


Još jedna zvijezda koja se prepustila trendu fashion boja je Hilary Duff. Ona je svoju dugu plavu kosu zamijenila ovim šarenim bobom koji nas je sve šokirao kada smo ga prvi put vidjele. Iako je uživala u frizuri koja izgleda kao morski valovi, Duff je ipak plavuša u duši pa se ubrzo vratila na staro. 

Chrissy Teigen i kratki bob


Chrissy nas je ove godine iznenadila dva puta: jednom kada je objavila da ona i John Legend čekaju svoje treće dijete, a drugi put kada je dugu kosu drastično skratila u lepršavi bob. Nismo sigurni sjaji li zbog trudnoće ili nove frizure, ali se moramo složiti da odlično izgleda.

Rubinski crvena Kim Kardashian


Kim Kardashian je jedan od najvećih kameleona Hollywooda kada je u pitanju boja kose, no nikada ju do sada nismo vidjeli u ovom izdanju. Iako je zadržala dužinu, Kim je crnu boju zamijenila rubinski crvenom. 

Fudbalerka Miley Cyrus


Fudbalerka je jedna od najpopularnijih frizura 2020., a popularizaciji je uvelike doprinijela Miley i njezina mama Tish. Naime, Tish je zaslužna za Mileynu transformaciju jer ju je upravo ona ovako ošišala za vrijeme karantene. 

Šiške Taylor Swift


Taylor je još jedna zvijezda koja nas je šokirala nekoliko puta ove godine. Iako je većinu karantene bila potpuno izolirana od društvenih mreža i medija, javila se s dvije novosti - novim albumom i novom frizurom. Šiškama i valovitim lobom nas je oduševila, a priznajemo da ni njezin album ne možemo prestati slušati.