Kolumna jedne singl žene

Onlajn seks i njegove čari: Umjesto da te primi za guzu, on ti pošalje patlidžančić

Da malo začiniš stvar ti ćeš mu napisati nešto što nikad ne bi izgovorila na glas, a on će ti poslati fotku svojih napetih bokserica

profimedia-0347304960.jpg
Foto: Pexels

Nekad su se ljudi seksali u polju, u štaglju, na livadi, u moru, u vlaku, u uredu, na terasi, a danas to čine na Viberu, WhatsAppu i messengeru. Nekad su radili djecu, a danas radimo videe i šaljemo fotkice. Ok, rade se i klinci, no mislim da je online seks trenutno puno prisutniji od dobrog pravog seksa.

Image

Kolumna jedne singl žene: Zašto oženjeni frajeri misle da su ulov života


Umjesto da te frajer strasno primi oko struka i privuče k sebi, on ti pošalje patlidžančić, a ti njemu odgovoriš breskvicom. Da malo začiniš stvar umjesto uzdaha ti ćeš mu napisati ah, ah! i mmmmm sa smajlićem, a on će ti odgovoriti fotkom svojih napetih bokserica. Ti ćeš njemu na to poslati dio dekoltea ili guze, a on će okinuti lajk. Viber će se zažariti, letjet će tamo-amo ikonice vatrice, tvoje grudi, njegov alat, nasnimljeni uzdasi i kratki eksplicitni videi, on će tipkati "blizu sam", ti odgovarati "i jaaaa" i taman kad bi trebao uslijediti vrhunac ostat ćeš bez megabajta!

shimmer fallback


Ok, tehničkih poteškoća ima i u stvarnom seksu. Ključni igrač se spusti kad ne treba, izađe iz utakmice prerano, ostavljajući te mokru na terenu. No, koga briga sad za to što se događa u pravom seksu kad si u lockdownu i ne smiješ se viđati ni s kim bez maskice, a baš sad seksati se s maskicom na licu nije praktično, a ni preporučljivo. Umjesto da svršiš, onesvijestit ćeš se jer nećeš moći pošteno udahnuti. Mjere se moraju poštovati i ti se do daljnjeg drži virtualnih odnosa, a djecu radi kad se smire potresi i virusi.

Ima onlajn seks i svojih dobrih strana, no od ključne je važnosti osigurat si dobru internetsku vezu. Ako nije takva, bolje ni ne počinji jer kada vidiš onu ikonicu za učitavanje videa kako se beskonačno vrti i vrti, nema tu sreće. Seks je kemija i stvari moraju neometano teći. Kod onlajn seksa kondomi ti ne trebaju i ne moraš brojati plodne dane. Istina, virusi vrebaju, no manje su opasni od ovih živih beštijica nevidljivih golim okom. Ne treba ti dobar ginekolog, već dobar IT-jevac.
Ako ti u nekom trenutku postane monotono, uvijek možeš škicnuti što ima novog na Fejsu ili Instagramu. U e-seksu nema e-silovanja. Ako nešto nećeš, onda to nećeš. Iz sigurnosti svoje sobe blokiraš pastuha s druge strane i stvar je riješena. No, ono o čemu moraš voditi računa je to kome šalješ svoje obnažene fotke. Pravilo "od struka na dolje", u virtualnom seksu glasi" od vrata na gore" , odnosno znači - ne šalji fotke svog lica.

I ne zaboravi, vrlo vjerojatno u ovom seksu ne sudjelujete samo vas dvoje. Čula si za Snowdena, bivšeg zaposlenika CIA-e i zviždača koji je otkrio javnosti da je svijet jedan veliki Big Brother pa sad živi u Moskvi. Ako te ne brine mogućnost da netko osim tvog e-ljubavnika negdje čita tvoje ah -ah i oh -oh poruke pa možda čak i gleda fotke i videe te mogućnost da osoba kojoj ih šalješ izgubi mobitel, budućnost ti je svijetla. Tvoj će seksualni život s 5G mrežom postati bolji i brži, no ikad (veza će biti brža, ne tvoj frajer, ne brini)!

E da, i još jedna stvar. Napravi više taj tajni folder i izbjegni ruski rulet za stolom. Znaš i sama koliko je stresno kada uz kavu i desert, nakon nedjeljnog obiteljskog ručka baki i mami pokazuješ fotke s izleta u Letovanić i svim silama se nadaš da kod idućeg zamaha prstom na ekranu neće osvanuti njegov penis.

*Stavovi i metode izneseni u kolumnama i komentarima osobni su stavovi autora i ne izražavaju nužno stav redakcije zena.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.