Tijelo kao platno

15 malenih tetovaža u koje smo se zaljubile na prvi pogled

Donosimo ti ideje za lijepe mikro tetovaže, a mnoge od njih se nalaze i na zanimljivim (skrivenim mjestima) i nerijetko nose duboko značenje

agathe-yosefina-JPl0GPNoeoM-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Malene tetovaže su jednostavan i elegantan način izražavanja dubokih i intimnih emocija i misli. Također mogu biti i vrlo duhovite i bezbrižne. Ponekad vrlo jasno i odmah znamo s čime želimo oslikati tijelo. No, nekad znamo da želimo nešto, ali trebamo vidjeti sliku kako bismo tetovažu vizualizirali na svom tijelu. Traženje inspiracije ponekad je važno i zbog mjesta, iako znamo što želimo, nismo sigurni gdje točno želimo staviti tetovažu.

Image
Emocionalna snaga

Urezano tintom: Tetovaže koje slave najveće životne pobjede

Kako je krenula nova godina i neki novi počeci i mi smo odlučile potražiti inspiraciju za male tetovaže. Iako su često vrlo jednostavne, one mogu biti putokazi ako ponekad nismo sigurni što želimo ili podsjetnik na ljubav i vjeru.

Ako i tražiš nešto novo za sebe ili prvu tetovažu s kojom želiš oslikati tijelo, onda si na pravom mjest i samo nastavi čitati. Zvjezdice, križ, ljubav, anđeo, ruža - sve može biti prekrasna tetovaža.

Mali anđeo

Nježna tetovaža finih linija svidjet će se ženama koje vole anđele, a ova prekrasna slika nalazi se na skrivenom mjestu.

Lice žene

Zanimljiva igra linija na kojoj se može vidjeti nekoliko stvari, sigurno će se svidjeti ženama koje žele nešto jednostavno, a opet dinamično.

Ruža u boji

Tetovaža u boji još više naglašava ljepotu ruže, a ovo će se svidjeti nekoj romatičnoj duši jer crvena ruža označava ljubav i romantiku.

Nekoliko malih crteža

Srce, mjesec, planeti i još puno toga je moguće staviti u jednu manju tetovažu. Iako se ovdje radi o nekoliko manjih tetovaža sve su dio fantastične cjeline.

Mali križ

Gotovo nevidljiva tetovaža, a opet vrlo snažan crtež koji označava duboke vjerske osjećaje.

Tetovaže za dvoje

Ovo tetovaža bi se mogla nazvati "označi voljenu osobu" i prekrasna je posveta voljenoj osobi, a može biti i odlična ideja za zaljubljeni par.

Zvijezde kao ukras

Nekoliko zvjezdica napravit će pravu kartu neba na podlaktici i uvijek podsjećati na nebeska prostranstva i tajne.

Sakrivena tetovaža

Malena, ali opet dinamačna tetovaža koju može vidjeti samo najbliža osoba u životu.

Jezik jubavi

Francuski je jezik ljubavi, a na sakrivenim mjestima izgleda još misterioznije i ljepše.

Mala tetovaža na prstu

Strelica nas može podsjećati na mjesto gdje želimo stići, čak i ako ponekad skrenemo s puta.

Ljubav u paru

Uvijek je dobro imati podsjetnik da je ljubav najvažnija, ali i najveći pokretač u životu.

Cvijet koji raste

Većina ljudi voli uživati u ljepoti cvijeća, a tetovaža cvijeta posebno je seksi ako se nalazi na leđima žene.

Slova kao podsjetnik na važne riječi

Možda želiš tetovirati važne riječi ili imena ljudi? No, kao i ova djevojka možeš jednostavno tetovirati prva slova i biti tajanstvena.

Na skrivenim mjestima

Tetovaže mogu biti na nekom intimnom mestu, a opet pomalo duhovite.

Simboli koji znači

Svaka osoba ima neki simbol, riječ ili sliku koja ima neko intimno značenje, a ovo je samo jedan primjer kako to može izgledati lijepo.