Kada kod kuće spremate večeru za veći broj ljudi, a želite igrati na sigurno s jelima, ono s čime nikada nećete pogriješiti je talijanska kuhinja. U kategoriji talijanska kuhinja predjela nalazi se velik broj specijaliteta, a mi vam u nastavku donosimo neke od njih.
(FOTO: Pixabay)
Talijanska kuhinja predjela:
Bruskete
Bruskete su dobro poznato talijansko jelo te odlična podloga za svaki ukus. Osim što se mogu jesti kao predjelo, mogu poslužiti i kao glavno jelo s određenim dodacima. Neki primjeri brusketa su oni s tunom, sirom i cherry rajčicama, slaninom ili raznim namazima.
Carpaccio
Carpaccio se može također raditi s raznovrsnim namirnicama. Hoće li on biti s mesom, gljivama ili ribom, na vama je izbor, ali s time nećete pogriješiti.
Focaccia
Poznata je focaccia s rajčicama i maslinama. Vrlo se jednostavno radi, a zadovoljit će svačije nepce.
Ovo su bila neka talijanska kuhinja predjela.