JEDNOSTAVNO I FINO

Kremasti užitak: Recepti za savršeni umak sa šampinjonima

Od sočnog odreska, piletine, svinjskih kotleta do pečenog krumpira, tjestenine ili čak omleta – dobar umak od šampinjona paše uz gotovo sve

_2144543755.jpg
Foto: Shutterstock

Kako poslužiti umak od šampinjona

Mogućnosti su zaista beskrajne! Evo samo nekoliko ideja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Preko odreska: Klasična kombinacija koja nikad ne razočara.
  • Uz piletinu ili puretinu: Pečena, pržena ili grilana prsa postaju prava poslastica.
  • Svinjski kotleti: Umak dodaje sočnost i bogatstvo.
  • Tjestenina: Pomiješaj umak s kuhanom tjesteninom za brzo i ukusno glavno jelo.
  • Pečeni krumpir: Napuni pečeni krumpir (obični ili slatki) ovim umakom.
  • Njoki ili palenta: Kremasti umak savršeno se slaže s njima.
  • Pire krumpir: Podigni obični pire na novu razinu.
  • Omleti: Prelij preko omleta za luksuzni doručak ili brunch

Image
SVESTRANA NAMIRNICA

Tofu salate koje ćeš obožavati: lagani, zdravi i ukusni recepti za svaki dan

6/6