Gastro
Gastro

Napravi svoj bio sladoled

Napravi svoj bio sladoled
Otkrijte sve tajne izrade sladolednih poslastica bez sladoledomata

Kako napraviti ukusan biosladoled, od prirodnih i ekoloških sastojaka, bez konzervansa i aditiva, baš po vašem ukusu, možete naučiti na sladolednoj radionici koja će se održati u četvrtak, 3.7 od 17.30 do 19.30 u zagrebačkoj Makronovi. Sve tajne izrade sladolednih poslastica bez sladoledomata otkrit će vam Vladimira Frketić, voditeljica radionica kuhanja u Makronovi i vrlo kreativna bio&bio blogerica Irina Zafranović, a slatkač će biti za prste polizat'.  Korisnike kartice bio&bio kluba očekuje posebna pogodnost – u zamjenu za 20 bodova ekskluzivna cijena radionice iznosi svega 79 kuna, dok je redovna cijena radionice 200 kn. Za sudjelovanje na radionici obavezna je rezervacija mjesta na: [email protected] ili tel: 01 4847 119.