VRELO INSPIRACIJE

Planiraš uređenje doma? Pronašle smo 15 inspirativnih Instagram i TikTok profila

Izdvojile smo 15 Instagram i TikTok računa koje bi trebali zapratiti svi ljubitelji dizajna i arhitekture jer su vrelo inspiracije. Mogli bi ti pomoći pri sljedećoj renovaciji doma

Planiraš uređenje doma? Pronašle smo 15 Instagram računa koji će te inspirirati
Foto: Unsplash

Društvene mreže sjajne su jer na njima možeš pronaći top lokacije za putovanja, recepte, životne trikove pa i ideje za uređenje doma. Upravo su heštegovi koji uključuju #interior jedni od najpopularnijih i puno korisnika objavljuje fotografije i Reelse uređenja doma. Tako inspiriraju druge te, zapravo, diktiraju trendove. Koliko smo poželjeli nešto jer smo to vidjeli na Instagramu...

Image
PREUREĐENJE DOMA

Oaza mira: Kako u nekoliko koraka urediti balkon u stanu?

S vremenom su se razvili Instagram, ali i TikTok računa na kojima možemo pratiti proces renovacije i vidjeti kako je to izgleda prije i poslije. Mnogi dizajneri interijera imaju poslovne račune na kojima dijele korisne savjete za uređenje doma i objavljuju projekte na kojima su radili. Planiraš li ubrzo uređivati dom, velike su šanse da ćeš prvo pretražiti Instagram. Stoga smo izdvojile 15 Instagram profila koje bi trebali zapratiti svi ljubitelji dizajna i arhitekture jer su vrelo inspiracije.

Potpuno su različiti, no baš zato vjerujemo da bi svatko mogao pronaći nešto za sebe – pa i iznajmljivači apartmana kojima je također jako važno pratiti trendove.

@idreamhouse

Iako će si rijetko tko moći priuštiti ovakav dom, ovaj nam je Instagram profil već dugo inspiracija. Uz njega maštamo o savršenom domu na atraktivnoj lokaciji. Raj za ljubitelje arhitekture!

@dabito

Dabito je umjetnik i dizajner koji na istoimenom Instagram profilu objavljuje interijere koje je kreirao te daje inspiraciju mnogima, a posebno ljubiteljima šarenila i neodoljivih detalja. Makeoverima pokazuje da detalji čine razliku.

@apartmenttherapy

Ovaj Instagram profil navodi da im je misija pokazati kako živjeti sretan i zdrav život u vlastitom domu. Između ostalog. objavljuju inspirativne interijere iz raznih gradova s izjavama vlasnika.

@mrorlandsoria

Instagram račun dizajnera interijera Orlanda Sorije također donosi neodoljive ideje za uređenje.

@designsponge

@thehavenly

@apartment­_34

I ovaj se račun fokusira na moderan život i lijepe interijere, često nadahnute prirodnim materijalima.

@em_henderson

Poslovni račun dizajnerice Emily Henderson ističe se jer donosi praktične savjete za uređenje – recimo kako ukrasiti prazne zidove, ali i informacije o najnovijim trendovima.

@katherine_ormerod

@want.zamora

Ovaj bi račun mogao oduševiti ljubitelje uradi-sam metode, ali i iznajmljivače apartmana koje traže načine kako oživjeti prostor.

@my.life.in.colour

Dizajner Gillian Lawlee pokrenuo je ovaj profil kako bi pokazao da se bojama može poigrati i vješto ih ukomponirati.

@anconsideredspace

@madhoney.london

@heartzeenahome

Na ovom profilu možeš naći inspiracije za uređenje doma, a sve vodi nagrađivana dizajnerica i stilistica Zeena Shah. Kakvo šarenilo!

@noranilpferd

Za kraj, izdvajamo račun njemačke content kreatorice koji u središte stavlja hranu i uređenje interijera.