Radije ih izbjegni

Kulinarske pogreške na koje trebaš pripaziti jer povećavaju toksičnost hrane

Stručnjaci su otkrili savjete o najboljim, ali i najgorim načinima pripreme namirnica kad je u pitanju zdrava prehrana

jason-briscoe-7MAjXGUmaPw-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Svi znamo da je najbolja i najzdravija hrana onu koju sami pripremamo i kuhamo kod kuće. Ipak, nutricionisti upozoravaju da postoje određene navike kod kuhanja koje mogu povećati toksičnost hrane te tako dovesti do zdravstvenih rizika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Superhrana

Sve što trebaš znati o zvijezdi mediteranske prehrane - lososu

Osim samih namirnica koje ćeš koristiti za pripremu obroka, jako je važno obratiti pažnju i na način kuhanja, izbor masnoće, količinu soli koju stavljaš u jelo, itd.

Voliš li i sama kuhati svoje obroke, u nastavku doznaj koje pogreške trebaš izbjegavati kod kuhanja kako bi ono što unosiš u svoje tijelo bilo dobro i zdravo.

1/8