Uzrokuju brojne probleme

Ovo su namirnice koje trebaš izbjegavati želiš li imati ravan trbuh

Postoje dobre namirnice, ali postoje i one loše koje debljaju, usporavaju metabolizam, uzrokuju nadutost i remete rad probavnog sustava pa ih izbaci sa svog jelovnika. Donosimo ti popis od 8 loših namirnica koje je bolje izbjegavati

pexels-andres-ayrton-6550779.jpeg
Foto: Pexels

Put do postizanja idealne tjelesne težine nije lagan niti jednostavan. Čak i nakon što dosegnemo određenu kilažu, onih neuglednih masnih naslaga i šlaufića ponekad se jako teško riješiti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Vitko tijelo

Ravan trbuh: Kako brzo izgubiti masne naslage na trbuhu?

Zdrava prehrana i redovita tjelovježba najbolji su načini za skidanje suvišnih kilograma, ali i za postizanje fit figure. I dok postoji hrana koja može pozitivno utjecati na rad metabolizma te potaknuti sagorijevanje kalorija, postoje i one druge namirnice koje bi trebala izbjegavati u širokom luku želiš li imati ravan trbuh.

Salo na trbuhu nije privlačno, no zapravo i loše utječe na zdravlje. Naime, brojna su istraživanja pokazala da osobe s masnim naslagama oko trbuha imaju veći rizik od prerane smrti.

Iako je vježbanje najvažnije za rješavanje masnih naslaga, postoje i određeni prehrambeni trikovi kojih bi se trebala držati želiš li imati ravniji trbuh. Ne postoji čarobna formula za postizanje fit figure, no ako samo malo više pažnje obratiš na namirnice koje svakodnevno unosiš, uskoro ćeš primijetiti pozitivne rezultate. Obogati svoju prehranu s puno voća i povrća i s hranom koja obiluje vlaknima, proteinima i zdravim masnoćama.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku pročitaj koje bi to namirnice trebala izbjegavati želiš li imati fit figuru i ravan trbuh. Takve su namirnice loše jer debljaju, usporavaju metabolizam, uzrokuju nadutost i remete rad probavnog sustava pa ih izbaci sa svog jelovnika.

1/9

Možda će te zanimati

Image
PRVA POBJEDNICA

Spektakularno finale! Hana Ivković osvojila titulu 'Superstara' i 50 tisuća eura

Image
VELIKO FINALE

Tko će biti prvi hrvatski 'Superstar'? Hana, Toni, Petar ili Dino – večeras doznajemo pobjednika