Zarina kolekcija haljina savršena je za ležerna ljetna vjenčanja

Bilo da si kuma ili se sama udaješ - ove Zarine haljine oduševit će te svojom prozračnošću, stilom i romantikom kojom zrače. Odjeni jednu na svoj poseban dan

Zarina kolekcija  haljina savršena je za ležerna ljetna vjenčanja

Iako se u javnosti oko toga lome koplja, vrijeme je da same sebi priznamo kako je vrijeme ogromnih svadbi sa 500 gostiju iza nas, trendovi su se promijenili, a sve više mladenaca odlučuje se za male intimne ceremonije bez puno pompe i uzvanika. Tradicionalne vjenčanice princeza kroja tako također polako prestaju biti najtraženiji model, a mnoge žene ne žele ni iskeširati za svadbenu haljinu ogromnu količinu novca. 

Toga su itekako svjesni i high street brendovi koji već godinama u svojoj ponudi imaju modele haljina savršene za svečane prilike - bilo da si kuma na vjenčanju ili se sama udaješ, u najpoznatijim high street dućanima možeš pronaći svoju idealnu haljinu.

Povoljnije cijene, jednostavniji dizajn i drugačiji stil - to je ono što mladenkama nude brendovi poput Zare, H&M-a ili Asosa, a nedavno smo se imale priliku oduševiti nježnom i rustikalnom Zarinom limitiranom kolekcijom haljina koje zovu da ih se nosi na neko boho vjenčanje. 

Lagane, vezene i čipkaste, ove haljine savršen su odabir za mala intimna vjenčanja s twistom. Prozračne i romantične, idealne su za ljetne svadbene proslave, a posebno je dobro to što ih i nakon vjenčanja možeš svakodnevno nositi. 

Boho široka haljina od točkastog materijala i s vezanjem oko struka - 599 kuna

Image

Rustikalna haljina širokog kroja - 549 kuna

Image

Duga uska čipkasto vezena haljina s dugim rukavima - 549 kuna

Image

Duga vezena haljina s vezanjem na leđima i oko vrata - 499 kuna

Image

Kratka bijela boho haljinica s naborima ispod prsa - 499 kuna

Image

Rustikalna haljina s pletenim vezom - 499 kuna

Image

Minimalistička maxi haljina s vezanjem oko vrata - 229 kuna

Image

Haljina od žakarda s cvjetnim uzorkom - 399 kuna

Image

Boho lepršava haljina s vezom i našivenim detaljima - 299 kuna

Image

Retro haljina vintage ovratnika i s detaljima od čipke - 299 kuna

Image