Image
Foto: www.profimedia.hr
Victoria Beckham
Foto: www.profimedia.hr

Victoria Beckham

Victoria je prošetala londonskim ulicama u prekrasnoj prljavo ružičastoj haljini bez rukava koja stoji 860 funti odnosno 970 eura, mrežastim bijelim čarapama i sandalama. No, pravi hit je bio njezina torbica koja izgleda poput perike.

Victoria Beckham
Foto: www.profiemedia.hr

Victoria Beckham

Torbica inače stoji gotovo nevjerojatih 990 funti što je oko 9000 kuna.

Victoria Beckham
Foto: www.profimedia.hr

Victoria Beckham

Komentari na društvenim mrežama su urnebesni. Neki su se pitali je li to perika koju je popularizirala pjevačica Sia, a drugi je li skinula resice s tepiha. Inače, Victorija ima ovu torbicu i u crnoj boji, a ta ipak puno manje sliči na periku.

Victoria Beckham je 'isfurala' torbicu koja izgleda kao perika, a komentari su urnebesni

Victoria Beckham posljednjih je dana top tema britanskih tabloida. Osim što je ponosno objavila kako je njezin brend odjeće nakon 13 godina negativnog poslovanja, napokon u plusu što se zarade tiče, podiglo se mnogo prašine oko njezine prehrane. Naime, bivši nogometaš Rio Ferdinand gostujući u radio emisiji, izjavio je kako se 2008. intenzivno družio s Beckhamovima i da nikad nije vidio Victoriju da išta jede. No, Victoriju očito nije briga što o njoj govore. Paparazzi su je snimili dok je izlazila iz svoje trgovine u Londonu i naravno, bila je sređena, kako bismo rekli, od glave do pete. Ipak najveću pozornost dobila je njezina neobična torbica koja zapravo izgleda poput perike. Naravno sve što Victoria nosi je njezin dizajn.

zena.hr