NAJUDOBNIJI KOMAD

U njima bismo mogle provesti cijeli dan: Pidžame iz zimskih kolekcija popularnih brendova

U zimskim kolekcijama popularnih brendova pronašle smo jako slatke i cozy pidžame u kojima ćemo rado provoditi zimske večeri

BeFunky-collage (3).jpg
Foto: H&M

Pred nama su hladni zimski dani, ali i blagdani pa ćemo više vremena provoditi kod kuće, u toplini i udobnosti svog doma i u društvu dragih osoba. U takvim trenucima najviše volimo nositi udobnu odjeću pa su cozy i tople pidžame savršeni izbor.

Image
SLATKO I UKUSNO!

Topla čokolada omiljeni je zimski napitak - imamo dva sjajna recepta

Pidžame danas više nisu rezervirane samo za spavanje, već u njima rado provodimo svaki slobodni trenutak, pritom uživajući u svojim omiljenim ritualima kao što su pečenje božićnih kolačića, gledanje filmova ili ispijanje toplih napitaka.

Čini nam se da je ponuda pidžama u high street trgovinama svake godine sve bolja i bogatija, a osim za spavanje, u zimskim ih danima volimo nositi kao dio svojih udobnih kućnih kombinacija, odnosno tijekom opuštajućih popodneva ili vikenda kod kuće.I ove zime brendovi su u svojim kolekcijama ponudili razne modele, od elegantnih modela od satena pa do neodoljivih pidžama s božićnim motivima. Jako su popularne i karirane pidžame koje su za blagdanske dane savršen izbor, a dolaze u raznim kombinacijama boja te su zaista preslatke.

Istražile smo ponudu i pronašle neke uistinu neodoljive modele idealne za blagdane, ali i cijelu zimu.

H&M, 23 eur

Image

H&M, 36 eur

Image

H&M, 36 eur

Image

H&M, 31 eur

Image

H&M, 36 eur

Image

H&M, 26 eur

Image

Reserved, 30 eur

Image

Reserved, 36 eur

Image

Reserved, 36 eur

Image

Reserved, 36 eur

Image

Reserved, 30 eur

Image

Sinsay, 18 eur

Image

Sinsay, 20 eur

Image

Sinsay, 20 eur

Image

Sinsay, 20 eur

Image

Pogledaj video: Joga za opuštanje