Nokat svak' voli lak!

Slavne dame i njihove manikure: Koja je tvoj favorit?

Lakiranje noktiju odavno ne podrazumijeva tek nekoliko poteza kistićem umočenim u crveni ili neki neutralni lak i od tebe danas traži puno više od mirne ruke. Štoviše, zahtjeva intervenciju majstora umjetnika

profimedia-0412448937.jpg
Foto: Profimedia.hr

Manikure su se pretvorile u umjetnost, čak bismo ih u nekim slučajevima mogli nazvati i instalacijama na noktima. Kao i u svemu ostalome, trendove diktiraju celebritiji. Ono što oni isfuraju na crveni tepih ili do dućana, kao virus se proširi svijetom.

Image
Chic minimalizam

Mikro francuska manikura postala je trend koji moramo isprobati

Nedavno se Kourtney Kardashian pohvalila novom, dvobojnom manikurom. Kombinirala je sedefasto bijelu i boju karamela. Nokte joj je uredila poznata holivudska manikerka Lisa Kon. Nama se sviđa, a tebi?

U nastavku pogledaj kakvi trendovi vladaju među celebritijima i ukradi pokoju ideju za sebe. Francuska manikura koja je bila popularna kasnih '90-ih i ranih 2000-tih ponovno je in, naravno u modernom ruhu.

Selena Gomez

Pop princeza nosi bijeli lak, što je odličan izbor za ljeto jer će ti naglasiti preplanulu put.

Jennifer Lopez

Umjetnik u uređivanju noktiju, Tom Bachlik, kojem svoje ruke s povjerenjem u ruke daje Jennifer Lopez, objavio je na Instagramu fotografiju manikure koju je napravio latino divi. Riječ je o moderniziranoj francuskoj manikuri.

Kate Perry

Jednostavno, ali efektno. Kate Perry nosi sedefasti, prozirni lak. Ova manikura izgleda čarobno. Možemo zamisliti Pepeljugu s takvim noktima , prije, no što je otkucala ponoć.

Lalisa Manoban

Kada smo spomenule instalacije, mislile smo na Lalisine nokte. Mlada tajlandska reperica i plesačica ne vjeruje u onu "manje je više".

Saweetie

I njezina američka kolegica voli naglasiti nokte. Nosi vrlo, vrlo duge, ukrašene kristalima.

Dua Lipa

Pjevačici nokte uređuje Mei Kawajiri, jedna od omiljenih manikerki među celebritijima. Na noktima pjevačice rukom je naslikala lance.

Bella Hadid

Slavna manekenka svoj je rođendan proslavila uz novu manikuru, a po svemu sudeći bilo je tu ludih gljiva...

Kim Kardashian

Najpopularnija među Kardashiankama, Kim, uparila je nokte s haljiom i naočalama. Priznajemo, fantastična ideja!

Kylie Jenner

Sestra Kim, ali i djevojke koja nas je potaknula da provjerimo što celebritiji nose na rukama, pokazavši svoju dvobojnu manikuru, isto voli dvobojno, no malo drugačije raspoređuje boje na svojim noktima. Nama se ipak više sviđa kako to radi Kourtney.