Tajice i sportski topovi zbog kojih ćeš odmah poželjeti otići u teretanu

Jesi li već čula za Gymshark? Radi o brendu vrhunske sportske odjeće kao stvorene za povratak u vježbalačku rutinu.

Tajice i sportski topovi zbog kojih ćeš odmah poželjeti otići u teretanu

Među stotinama i tisućama brendova koji se oglašavaju po društvenim mrežama ponekad se teško snaći i prepoznati pravu kvalitetu. Srećom, nedavno smo saznale zaGymshark, britanski sportski brend koji je nastao kao srednjoškolski projekt i u nekoliko godina postao cijenjen kao vrhunska marka sportske odjeće.


Gymshark su naime pokrenuli tinejdžer Ben Francis i njegovi srednjoškolski prijatelji 2012. godine i to kako bi sami sebi  dizajnirali opremu za teretanu kakvu neće imati nitko drugi. Od tada do danas se Gymshark raširio u 131 zemlju svijeta te svojim povoljnim cijenama, vrhunskim dizajnom i promišljenom pričom oduševljava zadovoljne kupce.

Image

Dijeta ili vježbanje – što je bolje?


Kompresijske tajice, čvrsti sportski grudnjaci, majice, , kupaći kostimi i sportsko donje rublje – sve to se može pronaći u velikoj i raznolikoj ponudi Gymsharka, trenutno najbrže rastućeg sportskog brenda na svijetu.


Svi njihovi modeli napravljeni su od kvalitetnih materijala idealnih za upijanje znoja i što ugodnije vježbanje, a imaju i vrlo jasno kreirane proizvode za pojedine sportove. Tako postoji kolekcija za fitness i teretanu, dizanje utega, jogu i ples, trčanje kao i plivanje.

Ono što je zajedničko svim komadima iz kolekcija ovog brenda je to što su svi funkcionalni, udobni i estetski zanimljivi. Naglašavaju ljepotu tijela i mišića istovremeno ne sputavajući kretanje.

Mi smo izdvojile nama deset zanimljivih sportskih komada iz aktualne ponude Gymsharka, a u kojima bismo i same voljele odšteti do teretane. Pronađi i ti onaj poseban komad opereme koji će te dodatno motivirati da odradiš super trening.

Crop top majica dugih rukava za vježbanje - 301 kuna

Image

Kratke hlačice za vježbanje - 188 kuna

Image

Ružičaste trenirka hlače s detaljem mašnica na zglobovima - 339 kuna

Image

Kompresijske tajice u sivo-ljubičastoj nijansi - 414 kuna

Image

Sportska debela majica do pupka - 263 kune

Image

Rebrasta pamučna majica na vezanje oko struka za jogu i ples - 376 kuna

Image

Čvrsti sportski grudnjak bez šavova - 263 kune

Image

Crni sportski grudnjak s jakom potporom za grudi - 301 kuna

Image

Crne sportske tajice - 376 kuna

Image

Crop top majica za vježbanje dugih rukava s prorezom na leđima - 301 kuna

Image