Mala crna torbica uvijek je 'in', znamo gdje naći najljepše modele

Što malu crnu torbicu čini vječnim klasikom?

Mala crna torbica uvijek je 'in', znamo gdje naći najljepše modele

Audrey Hepburn nosila je Chanelovu u klasiku Breakfast at Tiffanys, Lady Diana nije se odvajala od svoje Lady Dior, Meryl Streep svima je očitala lekciju u filmu Vrag nosi Pradu sa svojom Hermes crnom ljepoticom, a milenijalkama ( i milenijalcima) danas je neizostavni modni dodatak malena crna Guccijeva torbica s prepoznatljivim lancem. Torbica je postala najvažnija sporedna stvar koju nosimo na sebi.

No, što baš tu malenu crnu torbicu čini bezvremenskim klasikom i neizostavnim dijelom garderobe svake žene, bez obzira na dob i financijski status? 

Iako je u dvadeset i prvom stoljeću obrisana svaka dosad strogo poštovana granica „ukusa i umjerenosti“, modni urlik slobodne ekspresije stila zadržao je i neke klasične komade. Malena crna torbica ženama je oduvijek bila spas za umirivanje mnogih razigranih outfita, pouzdanica koja je išla uz gotovo sve, te jedini predmet koji nam ujutro olakšao glavobolju uzrokovanu vječnim pitanjem „A što ću obući?“. 


Osim svoje praktičnosti, mala crna torbica pruža nam dozu elegancije, formalnosti i sigurnosti u obavljanju svakodnevnih obaveza i na sastancima. Ona sprječava živčani slom u trenutku kada tražimo onaj sitniš za koji „sam sigurna da je tu negdje“ u redu za kavu. Često ju shvaćamo kao  najbolju prijateljicu koja trpi sva naša raspoloženje tijekom dana od histeričnog naguravanja stvari u nju ujutro, do bacanja na stolicu čim pređemo kućni prag navečer. Ipak ju tu i tamo raznježeno pogledamo kad se sjetimo koliko je s nama prošla, te se uvrijedimo kad je se netko ne sjeća: „Ona moja crna, ma znaš nju pa uvijek je uz mene!“  

Slavne dame također često vole sigurnost i praktičnost svoje male crne torbice. Bez obzira nose li klasični oblik, novu popularnu „microbag“ ili praktični kožni ruksak, njihove kombinacije ne prestaju nas impresionirati.

Donosimo ti najbolje outfite slavnih začinjene malom crnom torbicom, te neke od najljepših malenih crne torbica iz high street ponude i to do 200 kuna!Slika 1. Maja Šuput donjela je novu dimenziju allblack outfitu s notama zlatne.
Slika 2. Ella Dvornik s Coca-Colinom torbicom ukrašenom popularnim zlatnim lancom.
Slika 3. Nina Badrić zanosno promovira novi microbag trend


Bez obzira za koji se oblik, tip ili veličinu odlučiš, mala crna torbica će uvijek biti tvoj vjeran pratioc u svim modnim situacijama. 

Zara

shimmer fallback


shimmer fallback


shimmer fallback


shimmer fallback

 Zara – 199 kn

Zara – 179 kn

Zara – 159 kn

Zara 179 kn

Mango

shimmer fallback


shimmer fallback

Mango – 129 kn

Mango – 77,99 kn

H&M

shimmer fallbackshimmer fallback

 H&M – 125 kn

H&M- 125 kn

H&M – 148 kn

H&M – 148 kn

Pull&Bear

shimmer fallback


shimmer fallback


Pull&Bear– 59,90 kn

Pull&Bear 77,90 kn

Pull&Bear – 79 kn

shimmer fallback


Pull&Bear – 107, 90kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.