HIT BOJA ZA LJETO

Upečatljiva crvena boja - izdvojili smo top komade iz H&M-a i Zare

Kao jedan od najvećih trendova sezone istaknula se upečatljiva crvena boja koja je za ljetne dane idealan izbor. Komadi u jarko crvenoj nijansi dominiraju kolekcijama mnogih high street brendova i izgledaju odlično

Crveni komadi za ljeto
Foto: H&M

Bližimo se početku ljeta, a brojni su brendovi već predstavili svoje raskošne kolekcije u kojima se istaknulo pregršt zanimljivih modnih noviteta. Uz minimalističke modele i neutralnu paletu boja, ljeto na modnu scenu donosi i vladavinu jarkih i vibrantnih nijansi koje unose dozu svježine i razigranosti u naše svakodnevne kombinacije.

Image
TIHI LUKSUZ

7 minimalističkih komada koji čine ljetnu 'capsule' garderobu

Kao jedan od najvećih trendova sezone istaknula se upečatljiva crvena boja koja je za ljetne dane idealan izbor. Komadi u jarko crvenoj nijansi dominiraju kolekcijama mnogih high street brendova i izgledaju odlično.

Već se početkom godine crvena istaknula kao 'it' boja sezone, a čini se da će se njezina popularnost nastaviti i u ljetnim mjesecima. U ponudi brendova pažnju privlače lepršave crvene haljine, bluze, suknje te brojni drugi trendi komadi koji će idealno upotpuniti svaki ljetni look. Jako su trendi i crveni modni dodaci, poput cipela koje djeluju izrazito efektno.

Odličnu ponudu divnih crvenih komada pronašle smo u aktualnim kolekcijama popularnih high street brendova, H&M-u i Zari, a neke od favorita za ljetne dane donosimo u nastavku.

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 15,99 €

Image

H&M - 14,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 44,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 89,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 59,95 €

Image

Zara - 22,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image
Image
ZAIGRANI OUTFITI

Zagrebačka špica: Top izdanja Zagrepčanki na subotnjoj modnoj pisti