TIHI LUKSUZ

7 minimalističkih komada koji čine ljetnu 'capsule' garderobu

Popularnost minimalizma u svijetu mode ne jenjava pa se tako i ove sezone u kolekcijama modnih brendova mogu pronaći prekrasni minimalistički modeli koje krase jednostavne linije i profinjeni dizajn

Ljetna capsule garderoba
Foto: Zara

Popularnost minimalizma u svijetu mode ne jenjava pa se tako i ove sezone u kolekcijama mnogobrojnih modnih brendova mogu pronaći prekrasni minimalistički modeli koje krase jednostavne linije i profinjeni dizajn.

Trend tihog luksuza prošlih se godina pojavio na modnoj sceni i osvojio društvene mreže, a i u ljetnim danima pred nama bit će jako trendi. Ustvari, prednost tog trenda je u tome što on nikad ne izlazi iz mode stoga su komadi minimalističkog stila savršen dodatak svakoj garderobi. Jednostavni su, elegantni i uvijek djeluju moderno.

Napravile smo popis za ljetnu capsule garderobu koja se sastoji od klasičnih komada koji su bezvremenski te će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil. Važno je pritom istaknuti kako je kod kreiranje capsule garderobe naglasak na kvaliteti, dizajnu i jednostavnosti. Komadi koji je čine lako se mogu kombinirati jedni s drugima, a ujedno su i praktični i jako 'chic'.

U nastavku smo izdvojile neke od najboljih klasika koji su neophodni za kreiranje minimalističke capsule garderobe za ljeto, a mogu se pronaći u kolekcijama popularnih high street brendova.

Lanene hlače

Image

Massimo Dutti - 69,95 €

Image

& Other Stories - 89

Elegantne ravne sandale

Image

Mango - 120 €

Image

COS - 125 €

Basic majica

Image

Arket - 39 €

Image

Zara - 15,95 €

Velika tote torba

Image

Arket - 59

Image

Zara - 35,95 €

Maxi suknja

Image

COS - 99 €

Image

H&M - 20,99 €

Jednostavna haljina

Image

COS - 150 €

Image

Arket - 99 €

Lagana košulja

Image

COS - 69 €

Image

Zara - 27,95

Foto: Arket, COS, H&M, Massimo Dutti, & Other Stories, Zara

Image
FOTO

Zagrebačka špica: Topići, mini haljine i šeširi dio su stajlinga iz centra Zagreba