SUPER ZAMJENA ZA TRAPERICE

Hlače širokih nogavica su udobne i pristaju uz svaki outfit

Hlače širokih nogavica sigurno će biti jedan od najpoželjnijih modela za proljeće i ljeto, a brojni trendi modeli stigli su u trgovine high street brendova

Hlače širokih nogavica
Foto: Zara

Svaka nova sezona donosi vladavinu nekih novih modnih trendova, no postoje i oni neki komadi koji nikad ne izlaze iz mode i koji pronalaze svoje mjesto u svakom ormaru, a među njima su svakako i hlače. Iz sezone u sezonu mijenjaju se samo modeli koje nosimo, a ovog proljeća kao hit model istaknule su se široke hlače.

Image
U TRENDU SU

Sive traperice iz Zare i Stradivariusa – 'kraljice' zimske garderobe koje idu uz baš sve

Hlače širokih nogavica već su prije nekoliko sezona doživjele veliki povratak na modnu scenu, a njihova će se popularnost nastaviti i u danima pred nama. Brojni trendi modeli već su zavladali kolekcijama popularnih brendova i izgledaju zaista odlično.

Udobne i efektne, široke hlače s lakoćom će se uklopiti u svačiji stil, a za toplije su dane savršen izbor. I ove sezone u ponudi se mogu pronaći razni modeli, od onih jednostavnih u neutralnim nijansama pa do upečatljivih modela s printom. Hlače širokih nogavica sigurno će biti jedan od najpoželjnijih modela za proljeće i ljeto. Sjajno će izgledati kao dio ležernih i poslovnih kombinacija te su savršena i puno udobnija zamjena za traperice. One najbolje modele širokih hlača idealnih za svakodnevne kombinacije izdvajamo u nastavku.

H&M, 36 eur

Image

H&M, 16 eur

Image

H&M, 70 eur

Image

H&M, 36 eur

Image

H&M, 31 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Reserved, 46 eur

Image

Reserved, 33 eur

Image

Reserved, 40 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

Zara, 28 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica opet je bila zanimljiva, jarke boje i bež kombinacije su prevladavale