U TRENDU SU

Sive traperice iz Zare i Stradivariusa – 'kraljice' zimske garderobe koje idu uz baš sve

Zaboravi na klasičan traper jer su ove zime u trendu sive traperice. Najviše se nose ravni krojevi i široke nogavice, a uz njih slobodno kombiniraj košulju ili džempere u drugim bojama

Screenshot (129).png
Foto: Mango

Ova zima u znaku je udobnosti. Sve se više nose udobne i tople hlače pa su u prvom planu materijali poput samta i vune. I dok su prije desetak godina najpopularniji bili uski modeli hlača, sad se sve više žena okreće komotnim modelima. Izrazito su popularni ravni krojevi i široke nogavice, a čini se da su sive traperice 'kraljice sezone'. Sive traperice zasijenile su klasičan plavi traper i rado ih nose i slavni poput Belle Hadid. Svjetle, ali i tamnosive traperice ležerne su, a istovremeno elegantne jer ih možeš nositi i uz tenisice i uz model klasičnih salonki. Kao stvorene su za dane kad ti dosadi plavi traper i želiš 'začiniti' zimu.

Siječanj je pravo vrijeme za obnavljanje kolekcije sivih traperica – komada koje ćemo moći nositi i nekoliko godina. Zato se isplati investirati i spojiti ih uz košulje, ali i džempere. Baš idu uz zimu i baš su stylish! Kako bismo ti olakšale izbor, izdvojile smo nekoliko TOP modela iz najpopularnijih trgovina. Najviše je širokih modela jer su u trendu široke nogavice, ali ima tu i užih modela za one žene kojima se i dalje najviše sviđaju skinny modeli. Uz njih kombiniraj komade u boji i složi divan kontrast.

Zara, 25,95 eura

Image

Zara, 29,95 eura

Image

Zara, 12,99 eura

Image

H&M, 12,99 eura

Image

Stradivarius, 25,99 eura

Image

Stradivarius, 27,99 eura

Image

Pull&Bear, 19,99 eura

Image

Pull&Bear, 17,99 eura

Image

Pull&Bear, 17,99 eura

Image

Reserved 29,99 eura

Image

Reserved, 15,99 eura

Image

Mango, 39,99 eura

Image
Image
TOP ILI FLOP

Modna inspiracija sa zagrebačke špice: Zagrepčanke znaju kako nositi kapute u boji

POGLEDAJ VIDEO: VJEŽBAJ JOGILATES KOD KUĆE