BEZVREMENSKI KLASICI

Baš je stylish: Pletivo iz high street ponude koje djeluje skupocjeno

Od klasičnih prugastih pulovera pa do cozy kardigana, ovo high street pletivo unijet će dašak luksuza u svaku zimsku kombinaciju

profimedia-0813006557.jpg
Foto: Profimedia.hr

Uz zimske kapute i toplu obuću, pleteni komadi neizostavan su dio zimske garderobe. Pletivo je uvijek trendi, udobno i s lakoćom će se uklopiti u svačiji stil. Uz sve to, djeluje jako stylish i može se nositi u bezbroj kombinacija.

Image
ZA CIJELI DAN

Mekane i ne stežu: Pletene suknje za ugodne i stylish jesenske kombinacije

Ove sezone trendovi su prilično raznoliki, a u ponudi popularnih brendova ističu se razni modeli – od cozy džempera pa do elegantnih kardigana i pletenih haljina. Bilo da tražiš komad pletiva za ležerne kombinacije ili pak modele koje ćeš moći nositi na posao i u drugim formalnim prigodama, high street kolekcije preplavljene su pletenim komadima koji djeluju jako 'chic' i pomalo skupocjeno, a cijene su zaista pristupačne.

Ne trebaš trošiti puno novaca da bi u svoju zimsku garderobu unijela dašak elegancije i luksuza jer komade koji djeluju baš kao i oni skupocjenih brendova pronaći ćeš i u trgovinama popularnih high street brendova kao što su Mango, COS ili Zara, ali i mnogi drugi.

Želiš li investirati u pletivo koje ćeš moći nositi sezonama, bez obzira na trendove, obrati pažnju na nijanse i biraj komade u neutralnim nijansama koji uvijek djeluju otmjeno i bezvremenski. Nadalje, uzmi u obzir i tkanine – vuna, moher ili kašmir puno su bolji izbor od običnog akrila ili poliestera, a i djeluju luksuznije.

Kako bismo ti olakšale shopping, istražile smo aktualnu high street ponudu, a u nastavku smo izdvojile neke od najljepših pletenih komada koji djeluju baš luksuzno i skupocjeno.

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, Mango, Zara

Arket, 79 eur

Image

Arket, 139 eur

Image

COS, 125 eur

Image

COS, 99 eur

Image

COS, 49 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

H&M, 149 eur

Image

H&M, 129 eur

Image

H&M, 149 eur

Image

H&M, 35 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Mango, 150 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 23 eur

Image

Zara, 70 eur

Image

Zara, 60 eur

Image

Zara, 100 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 129 eur

Image