PROLJETNI KLASIK

20 neodoljivih cvjetnih haljina iz proljetnih kolekcija

I ove sezone haljine ukrašene cvjetnim uzorkom pronašle su svoje mjesto u ponudi gotovo svakog brenda, a pažnju privlače lepršavim krojevima i zavodljivim siluetama

cvjetna haljina
Foto: Zara

Cvjetni uzorak u proljetnim kolekcijama i nije neka novost na modnoj sceni, no nekako mu se svake sezone iznova veselimo. I ovog proljeća razigrani floralni motivi zavladali su kolekcijama, a najljepše izgledaju u spoju s romantičnim haljinama.

Image
TRENDI MODELI

Haljine na kopčanje za svaki dan: 13 trendi modela za proljetnu sezonu

Lepršave cvjetne haljine pravi su klasik unutar proljetne garderobe i komad u koji se uvijek isplati investirati jer nikada ne izlaze iz mode. Uvijek djeluju privlačno i jako ženstveno, a mogu se nositi u gotovo svim prilikama.

Ove sezone haljine ukrašene cvjetnim uzorkom pronašle su svoje mjesto u ponudi gotovo svakog brenda, a pažnju privlače lepršavim krojevima i zavodljivim siluetama. Dolaze u pregršt sjajnih modela, a i dalje su najpopularnije one midi dužine.

Osim jednostavnih modela, u kolekcijama se mogu pronaći i prekrasne cvjetne haljine začinjene neodoljivim detaljima poput volana, puf rukava ili gumba. Od pamuka, satena ili viskoze, cvjetna haljina izbor je s kojim je nemoguće pogriješiti. One naljepše modele iz aktualne ponude brendova izdvajamo u nastavku.

H&M, 41 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 23 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

Mango, 80 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mohito, 30 eur

Image

Mohito, 28 eur

Image

Mohito, 35 eur

Image

Mohito, 30 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

Zara, 50 eur

Image

Zara, 46 eur

Image

Zara, 60 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica opet je bila zanimljiva, jarke boje i bež kombinacije su prevladavale