TRENDI MODELI

Haljine na kopčanje za svaki dan: 13 trendi modela za proljetnu sezonu

Haljine su rješenje u svim onim situacijama kada ne znamo što odjenuti, a proljetna sezona donijela je nove zanimljive modele koje jedva čekamo nositi u svakodnevnim kombinacijama

haljine
Foto: Zara

Trendovi dolaze i odlaze, no neki komadi su bezvremenski. Među njima su svakako i svestrane haljine. Uvijek ženstvene i s dozom elegancije, haljine su favorit mnogih žena. Jednostavne su, prilagodljive svakom stilu i nosive u svim prilikama.

Image
TRENDI MODELI

Ružičasta je uvijek dobra ideja, a haljine u toj boji savršeno će se uklopiti u proljetne kombinacije

Sjajno su rješenje u svim onim situacijama kada ne znamo što odjenuti, a proljetna sezona donijela je nove zanimljive modele koje jedva čekamo nositi u svakodnevnim kombinacijama. Malo je onih komada koji nude istu jednostavnost kao haljina. Uz to, postoje modeli širokog kroja koji djeluju stylish, ali su i nevjerojatno udobni.

Uvijek smo u potrazi za nekim novim stilovima i siluetama, a proljetne high street kolekcije istaknule su mnoštvo sjajnih haljina među kojima će svatko s lakoćom pronaći neke svoje favorite.

Među modelima koji osobito privlače pažnju ove sezone istaknule su se upečatljive midi haljine na kopčanje koje su zavladale kolekcijama brendova, ali i društvenim mrežama modnih influencera.

Efektne, uvijek trendi i idealne za svaki dan, haljine na kopčanje unijet će dozu osvježenja u proljetnu garderobu te odlično upotpuniti svakodnevne kombinacije. Mogu se stilizirati na bezbroj načina – uz čizmice, mokasinke ili tenisice – začinjene blejzerom ili pletivom, uvijek će izgledati odlično. Neke od najboljih modela iz aktualne ponude popularnih brendova donosimo u nastavku.

COS, 125 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

H&M, 60 eur

Image

H&M, 60 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Zara, 70 eur

Image

Zara, 46 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 70 eur

Image

Zara, 60 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica: Jarke boje, poznata lica i gužva na posljednjoj špici u veljači