Za nju i njega

Vjerovali ili ne: Balenciaga izbacila 'najružnije čizme' o kojima se ne prestaje pričati

Ako imaš 20 tisuća kuna viška i obožavateljica si modne kuće Balenciaga, možeš počastiti sebe i svog dragog čizmama iz njihove nove kolekcije

balenciaga toe bootie.jpg
Foto: Balenciaga

Iako je ljepota u oku promatrača, modni svijet ponovno je opsjednut 'ružnim cipelama', a mislimo da se možemo složiti da su nove čizme modne kuće Balenciaga jedne od najružnijih koje smo u posljednje vrijeme vidjele.

Image
Balenciaga Crocs 2.0

Balenciaga i Crocs imaju novu suradnju: Jesu li najružnije ili najljepše cipele ikad?

'Toe Bootie' - ultimativne 'ružne cipele' za nju i njega

Prethodno predstavljene u Pre-Fall 2021 kolekciji, a stvorene u suradnji s Vibramom, Balenciagine Toe Bootie konačno su stigle u trgovinu. Suradnja Balenciage i Vibrama započela je još krajem 2020. izbacivanjem FiveFingers kolekcije "Toe", tako da neobični modeli s prstima nisu velika novost modnim znalcima.

shimmer fallback

Toe Bootie dolaze u ženskoj i muškoj verziji, izrađene su od teleće kože, a krase ih upečatljive potpetice i naravno, područje prstiju u koje se doslovno uvlače nožni prsti.

Ako si slučajno sumnjala u udobnost, razuvjerit će te luk od 40 mm u muškoj i 80 mm u ženskoj verziji koji doslovno zadržava tvoje stopalo prije nego što stigneš do kompresijske pete, dok sve to podržava TPU potplat izrađen od Vibrama koji prikazuje bočnu oznaku Balenciage na bočnoj strani i ispod - prepoznatljivu narančastu Vibramovu oznaku.

shimmer fallback

A sada najbolji dio: po 'simboličnoj' cijeni od 1590 dolara (cca 10 000 kuna), Toe Bootie su sada dostupne za online prednarudžbu, pa ako slučajno imaš 20 tisuća kuna viška i velika si obožavateljica Balenciage, možeš počastiti i svog dragog i sebe ovom modnom poslasticom. U svakom slučaju - nesumnjivo ćete biti primijećeni gdje god ih obuli!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.