Lišeni slobode

Znaš li kako koristiti lisice u krevetu? Otkrivamo ti nekoliko poza

Želiš li raspiriti vatru u spavaćoj sobi, nabavi lisice. Naravno, ako ti dragi nema problema sa zakonom. U tom slučaju mogle bi ga uzbuditi, ali ne na način na koji želiš

profimedia-0335641614.jpg
Foto: Profimedia

Tehnologija je poboljšala naše živote na mnogo načina, ali kada je u pitanju seks, ponekad je dobro držati se old school gadgeta. Sve što trebaš kako bi začinila situaciju u spavaćoj sobi jesu lisice i nekoliko osnovnih položaja.

A znaš li zašto su lisice tako jaaaako seksi? Osjećaj moći i kontrole ili nedostaka istih igraju veliku ulogu. "Ljude koji su na položajima, stalno pod stresom zbog upravljanja te zbog preopterećenosti različitim obvezama, u seksu uzbuđuje upravo suprotno - izostanak kontrole", objašnjava seksologinja Emily Morse za portal She Knows.

Image
Foto: Profimedia

"Isto vrijedi i za nekoga tko je pasivniji u svom svakodnevnom životu. Takvu osobu uzbuđuje dominacija, da bude ona koji ima kontrolu", dodaje seksologinja. U koju god skupinu spadala, par lisica iz seksi dućana, a možda i onih pravih policijskih, dobro će ti doći i zakuhati atmosferu u ove hladne jesenje dane.

Image
Začinite stvari

Luda mačka, čučeći tigar...10 poza u seksu koje bi trebao isprobati svaki par

U nastavku ti otkrivamo nekoliko poza koje će postati ludo seksi zavežeš li ga ili on tebe sveže. Otkrit ćemo ti i kako da u tim pozama jedno drugoga lišite slobode.

I za kraj, nikako manje bitno, čuvajte ključić da vas ne bi morali spašavati vatrogasci. Osim ako je i to dio igre pa u sobu upadnu oni zgodni mladići koje "škicaš" kad prolaziš kraj vatrogasne postaje. Umjesto da vatru gase, oni je kod tebe raspiruju! Ok, sad smo malo otišle predaleko, vratimo se lisicama. U nastavku ti donosimo obećano.

Kinky misionarska

U ovoj pozi ti si ta koja je lišena slobode. Ležiš na leđima, ruke su ti svezane iznad glave za naslon od kreveta. Ukoliko nemate rešetke na naslonu, drugi put pametnije birajte krevet, a sad se snađite. Želite li dodatno začiniti ovu kinky misionrasku pozu, neka ti i gležnjeve zaključa u okove.

Ako oboje ne radite u policiji i nemate dva para lisica, poslužit će i satenska traka… On je u ovom slučaju dominantan, ti mu se moraš prepustiti. Ili ne? Opiranje je također seksi, sve dok je dio seksualne igre, a ne stvarno stanje stvari. U ovom vrlo intimnom položaju položaju dodirujete se cijelim tijelom, gledate u oči, a svezani ekstremiteti dodatno podižu temperaturu…

Image
Foto: Pexels

Sjedni mu na lice

U ovom slučaju on je svezan za krevet, baš onako kako bi ti bila u misionarskom. No, sveži mu ruke malo šire, no što bi on tebi, kako bi mogla, kada mu se smjestiš na lice, staviti svoja koljena ispred njegovih ramena, odnosno s unutarnje strane ruku. Opkorači mu facu, kao da ideš u pozu 69, no ostani na rukama. U ovoj pozi diktiraš pokret i intenzitet lizanja. No, budi oprezna i nemoj mu svom težinom sjesti na glavu. Ustvari, uopće nije poanta da mu sjedneš na lice, već da ga približiš dovoljno blizu da te može dohvatiti jezikom.

Image
Foto: Pexels

Ruke i noge

Lezi na trbuh, savij noge u koljenima, a ruke pošalji iza leđa kao da ćeš se primiti za gležnjeve, no u tom trenutku neka ti partner sveže lisicama ruke, a stopalo jedne noge provuci kroz svezane ruke. Možeš i obje, no možda nećeš biti dovljno široka za penetraciju, a opet možda baš budeš taman uska kako voli. U ovom položaju on ulazi straga. Zahvaljujući tome što si savijena, u ovom položaju vrši se pritisak na stidnu kost, otvaraju se kukovi i sve to stvara dodatni stimulans na erogene zone, a istezanje potiče cirkulaciju u zdjelici i pomaže ti da doživiš orgazam koji ćeš još dugo pamtiti.

Image
Foto: Unsplash

'Stojko'

U ovoj pozi stojite. Svi. Bitno je da je i on postojan kako bi mogao penetrirati bez problema. Tebi su pritom ruke vezane, a njegove su na tvojoj guzi. Možda se pitaš za što zakačiti lisice. E tu dolazimo do kvalitetnog uređenja prostora. Umjesto da po kupaonici lijepiš samostojeće i, svi smo se u to uvjerili, samopadajuće, kukice za ručnike (samostojeće neka budu čarape), ti zašarafi one prave kukice koje će čvrsto stajati na mjestu bez obzira što s njima radila. E pa za takvu kukicu ili držač za ručnike, zakači lisice koje su ti svezane oko ruku. Možeš koristiti i šipku za zgibove ili onu kuku za bicikl. Snađite se. Kad budeš konačno "okačena", neka ti partner priđe, omotaj jednu nogu oko njegovog bedra, a on neka te rukama privuče k sebi i uđe u tebe kada dođe vrijeme za to. Zaveže li ti pritom povez oko očiju, igra za odrasle prelazi na višu razinu…

Image
Foto: Pexels