Začinite stvari

Luda mačka, čučeći tigar...10 poza u seksu koje bi trebao isprobati svaki par

Seks nipošto ne treba biti dosadan, a mi ti donosimo deset poza koje svaki par treba isprobati. Utvrdite gradivo i oboje uživajte! Kasnije to znanje možete samo nadograđivati

priscilla-du-preez-WbpoVhvNP_M-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Ispunjen seksualni život preduvjet je većine veza. Seks je način povezivanja, zbližavanja i otkrivanja, a u dugih vezama i brakovima dosta parova padne u rutinu i monotoniju. Misle da su sve isprobali i da se znaju dovoljno, a u seksu mijenjaju dvije do tri poze. Kao da nisu sigurni kako osvježiti ovaj aspekt života - pa ako se nalaziš u ovim riječima sigurno je da uz malo truda i želje možete uživati u seksualnosti.

Image
Uštedi na grijanju

Nema straha od zime: Šest poza za podizanje temperature u spavaćoj sobi

Osnova svega jest razgovarati o onome što biste željeli i onome što vam odgovara kako se ne bi dogodilo da jedna strana čini nešto samo zato što 'mora'.

shimmer fallback

Odvažite se izaći iz zone komfora, a igrice začinite seksualnim pomagalima ili, recimo, erotskim društvenim igrama. No, prije svega toga budite sigurni da ste savladali osnove i isprobali ovih 10 seks poza. Neke su lakše, a za druge ipak treba malo više kondicije. Provjeri ovu listu i ponovite gradivo već večeras!

shimmer fallback

Možda se među njima krije tvoj (novi) favorit!

Prilagođeni misionarski

Lezi na leđa i prebaci noge preko njegovih ramena tako da su ti noge i listovi na njegovim ramenima. Zvuči komplicirano, no nije te se radi o pozi koju može izvesti gotovo svaki par. Dobra je za povezivanje jer se možete gledati i šaputati si, a i stimulirati klitoris. Intenzivnije ćeš ga osjećati, a time vjerojatno i više uživati. Tko kaže da misionarka mora biti dosadna?

shimmer fallback

Autocesta s jednom trakom

Partner u misionarskoj pozi penetrira u tebe i u tom času oboje stisnite noge tako da njegova bedra opkorače tvoja. To vodi do dubljeg i boljeg prijanjanja, dobrog osjeta - užitka!

shimmer fallback

Roda s jednom nogom

Još jedna varijanta misionarske. Voliš li je, podigni jednu nogu tako da se oslanja na njegov torzo, a drugu drži na krevetu. Dodiruj se i stimuliraj klitoris za veću ugodu.

shimmer fallback

Luda mačka

Koliko modificirana misionarska poza može pružiti užitka najbolje pokazuje ova inačica. Radi se o tehnici koitalnog poravnjanja. Neka tvoj partner klizne torzom prema dolje tako da se ljulja, a ne zabija. Stidna kost u ovoj bi ti pozi trebala cijelo vrijeme biti spojena. Ne samo da će Luda mačka pružiti dublji ulaz, već je riječ o još jednoj pozi koja je savršena za dodirivanje klitorisa. Neka vas ponese!

shimmer fallback

Čudesni luk

Lezi na partnera, ali tako da spustiš noge prema dolje. Opkorači njegova ramena i izvij leđa tako da budu gotovo okomita na krevet. Tako možeš upravljati dubinom koja ti odgovara, a i povećati stimulaciju klitorisa.

shimmer fallback

Obrnuta kaubojka

Za ovu si pozu sigurno čula, no jesi li je isprobala? Volite li poze u kojima si ti gore, odlučite se za malo promjene. Okreni se k njegovim stopalima i kontroliraj dubinu, tempo i kut penetracije. Izvrsan je to položaj za lakše postizanje orgazma kod žena zbog stimulacije klitorisa koja se postiže trenjem. Imaj na umu da u ovoj pozi nećeš imati potporu partnerovih prsa kao kod klasične kaubojke pa slobodno stavi jastuk ili dva.

shimmer fallback

Čučeći tigar

Doggy pozu ili voliš ili ne voliš. Neki joj zamjeraju manjak bliskosti jer ne ostvarujete pogled očima, dok je drugima ona super jer ih dublja penetracija vodi do orgazma. Pa - 'klasičan' doggy možeš učiniti još strastvenijim. Prsa spusti na krevet. Taj položaj zateže vaginu i omogućuje još dublji ulaz.

shimmer fallback

Unaprijeđena žlica

Kad ste u položaju žlice s leđima okrenutim njegovim, podigni svoju gornju nogu. Neka je on drži. Ili prebaci svoju nogu preko njegove. Sve će te to dovesti do dublje penetracije. Inače, poza žlice je mnogima jedna od omiljenih jer je muškarac privijen uz ženu što povećava intimnost i privrženost.

shimmer fallback

Zlatna ribica

Bočno se okrenite jedno prema drugome — samo podigni nogu kako bi se on mogao ušuljati unutra. Kut i tempo će biti ograničen, no ponekad je manje više. Idealno je to za večernje opuštanje.

shimmer fallback

Kosi toranj

Neka muškarac klekne, uhvati te za noge i podigne ih na svoja ramena. U tom položaju neka dospije do tebe. Ovo može nalikovati stoju na glavi i nije za sve, ali dok traju strastveni trenuci moglo bi vam biti impresivni.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.