Prava sretnica

Ovo su znakovi da si u njegovim očima baš TI ona prava

Prirodno se zapitati koliko je tvom muškarcu stalo do tebe, a muškarci na tom polju znaju biti misteriozni i skrivati svoje prave osjećaje, pa da bi izvukla neke zaključke treba pomno promatrati skrivene znakove koje ti šalje

pexels-asad-photo-maldives-1024981.jpg
Foto: Pexels

Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere. Svima nam je dobro poznata ova uzrečica, a ima u njoj i nešto istine. To da su muškarci i žene potpune suprotni misaono i karakterno u nekim je situacijama potpuno točno. Muškarci nemaju razum toliko vezan za emocije, dok žene imaju vrlo izraženu emotivnu stranu i emocionalnu inteligenciju. Ne kažemo da je muškarci uopće nemaju, ali u većini su žene te koje se oslanjaju na emocije.

Image
Savjeti kako da bude lud za tobom

Želiš da bude lud za tobom? Uz ove savjete neće ti moći odoljeti

Zbog toga je nama ženama nekada teško shvatiti što muškarci misle, pogotovo kada je riječ o ljubavnim temama. Znatiželja je normalna stvar i prirodno se zapitati koliko je tvom muškarcu stalo do tebe,a muškarci na tom polju znaju biti misteriozni i skrivati svoje prave osjećaje. Ne očajavaj, mogu sakriti neke emocije, ali postoje znakovi koji će ti otkriti jesi li ti 'ona prava' za svog partnera.

Opisuje ti osjećaje

Ako te tvoj dragi istinski voli, moći ćeš to prepoznati iz njegovih riječi. Fraze poput 'obožavam te' i 'izluđuješ me' dobar su pokazatelj da mu je zbilja stalo do tebe i da iskreno iskazuje svoje emocije. Kada muškarac istinski osjeća ono što govori i ti ćeš to osjetiti, baš kao što si znala prepoznati prazne fraze, tako ćeš i sada znati kada ti tvoj dragi iskazuje ljubav jer to i osjeća.

Image
Foto: Pexels

Želi te pokazati

Ako se ponaša kao da je dobio na lotu i ponosno te pokazuje okolo možeš biti sigurna da je tvoj dragi potpuno predan samo tebi. Ako pomisliš da je malo posesivan, to je samo zato što je do ušiju zaljubljen u tebe i sretan što te ima,a htio bi i drugima demonstrirati svoju sreću. Ustvari si prava sretnica jer imaš muškarca koji je ponosan što je baš s tobom.

Image
Foto: Pexels

Upoznao te s obitelji

Upoznavanje obitelji najstresniji je događaj koji moraš preživjeti kada uđeš u vezu. Ako je on taj koji je inicirao taj 'susret svjetova', budi sigurna da te planira zadržati! Vjeruj da ni njemu ovo nije bilo lagano. Dovesti nekoga po prvi put svojim roditeljima zna biti veliko psihičko opterećenje.

Image
Foto: Pexels

Priča o tebi

Ako si ti tema razgovora između njega i njegovog najboljeg frenda, može značiti samo jedno - nikako mu ne izlaziš iz glave i toliko mu je stalo da ima potrebu podijeliti s prijateljima svoju sreću. Ovo je jedan od najpouzdanijih znakova da si zacementirala njegovo srce.

Image
Foto: Pexels

Zaljubljen u sitnice

Normalno je da ti muškarac koji je zaljubljen u tebe daje komplimente, ali frajer koji je lud za tobom pronaći će sve sitnice koje mu se na tebi sviđaju. Od madeža do najčudnije karakterne crte koju imaš. Ako imaš frajera koji je zaljubljen u svaki centimetar tvog tijela i svaku tvoju manu, imaš neopisivu sreću i osobu koja te ne misli pustiti samo tako.

Image
Foto: Pexels