Savjeti kako da bude lud za tobom

Želiš da bude lud za tobom? Uz ove savjete neće ti moći odoljeti

Ako misliš da si mu dosadila ili da on ne osjeća isto, uz ovih deset trikova ponovno ćeš mu biti zanimljiva, a on će postati opsjednut tobom

opsjednut.jpg
Foto: Unsplash

Viđaš se s nekim ili si u vezi, no osjećaš da on gubi interes - ignorira tvoje poruke, imaš osjećaj da te ne sluša i dvojiš je li uopće zaljubljen u tebe ili nije. Voljela bi da se ponovno vrate oni dani kada je bio lud za tobom, no ne znaš što učiniti? To se može promijeniti, i to uz pomoć muške psihologije.

Image
Djela govore

Znakovi da je podsvjesno ludo zaljubljen u tebe i brzo će to shvatiti

Možeš učiniti da ponovno bude jednako opsjednut tobom kao i prvog dana, i to sve zahvaljujući muškoj psihologiji. Naime, muškarci su kao otvorene knjige i lako ih se čita - gotovo svi traže jednake kvalitete kod žena. Muškarci su jednostavna stvorenja i ne traže puno u vezi i zato se na većini njih mogu iskoristiti ovi trikovi.

Želiš li zadržati njegovu pažnju i učiniti ga ludim za tobom, trebat će ti puno više od samo fizičkog izgleda i dobrog seksa. Od samopouzdanja i brige o sebi pa sve do pokazivanja autoriteta i strasti u stvarima koje voliš, uz ovih deset savjeta ne samo da će postati opsjednut tobom, već ćeš ga osvajati iznova iz dana u dan.

Budi svoja

Ako želiš da on postane opsjednut tobom, onda moraš prihvatiti sebe takvu kakva jesi i biti svoja u njegovoj blizini. Muškarci su možda jednostavna stvorenja, ali nisu glupi i lako mogu prepoznati kada glumiš i pretvaraš se. Nemoj se bojati pokazati mu pravu sebe, čak i svoje loše strane - jer svi mi imamo mane. Njemu će to sigurno biti drago i više ćeš mu se svidjeti.

shimmer fallback

Budi samopouzdana - samopouzdanje je seksi

Sramiš se i skrivaš iza svog muškarca kada idete na zabave ili druženja? Ako je tako, imaš nisko samopoštovanje i sasvim je prirodno da će tvoj muškarac izgubiti zanimanje za tebe. Naravno da nije baš lako biti samouvjeren ako si introvert, ali to što si samouvjerena ne znači da se moraš družiti s ljudima koje ne poznaješ ili da se moraš glasno smijati i biti u centru pažnje. Tu se uglavnom radi o osjećaju sigurnosti u sebi. Kada muškarac vidi da se osjećaš ugodno u svojoj koži, bit će ponosan na tebe, postat će opsjednut i uložit će dodatni napor da pokaže drugim ljudima da si ti njegova djevojka.

shimmer fallback

Drži se svojih standarda i uvjerenja

Ako se uvijek pokoravaš svom muškarcu kako bi izbjegla svađe s njim, on tada neće vidjeti tvoju pravu vrijednost. Ako mu uvijek dopuštaš da tjera po svom i nemaš svoje "ja", tada si ti ta koja izgleda opsjednuto jer se bojiš da ga ne odgurneš od sebe i on će te još više uzimati zdravo za gotovo. No ako se držiš svojih uvjerenja i mišljenja, ako pokažeš svom muškarcu da imaš svoju glavu kojom razmišljaš, svoje standarde i percepcije u životu, tada si na pravom putu da ga učiniš ludim za tobom.

shimmer fallback

Budi autoritativna

I ne, ne misli se na to da mu zapovijedaš ili zanovijetaš - iako mnogi muškarci vole da im žene zapovijedaju, prečesto zapovijedanje nije dobra ideja i zbog toga će se osjećati kao da gubi pravo na donošenje odluka u vašoj vezi. Ako postoji nešto što muškarci potajno mrze, to je kontroliranje. U vezi, onaj koji obično kontrolira većinu stvari je muškarac. Međutim, i njemu je s vremena na vrijeme potreban odmor i ako zna da ima ženu koja može preuzeti kontrolu, voljet će te još više i tretirati te kao jedan od najvažnijih i posebnih dijelova svog života. Daj mu do znanja što želiš, ali i suptilno. Pokaži mu da možeš biti autoritativna kao on, ali nemoj pretjerati.

shimmer fallback

Budi dobra osoba

Ako postoji nešto što će muškarac tražiti u ženi, to nisu savršeno oblikovane obrve, seksi haljine ili dobar seks. Iako su i to faktori, postoji nešto mnogo važnije od svega ovoga, a to je tvoj odnos prema drugim ljudima. Ne vjeruj onima koji govore da su dobre žene staromodne i da ih muškarci ne vole, jer to je jednostavno pogrešno. Ako si ljubazna prema svom muškarcu i prema drugima, ljudima ćeš se svidjeti i imat će dobar dojam o tebi. A tvoj će muškarac biti ponosniji, pokazivat će te pred svima i postati duboko opsjednut tobom.

shimmer fallback

Brini o sebi

Jedna od najvećih grešaka koje žena može napraviti u vezi je da svu svoju pažnju posveti muškarcu do te mjere da sebe uzima zdravo za gotovo. Nikada nemoj zanemariti svoje potrebe samo da bi mogla udovoljiti svom muškarcu. Vodi brigu o sebi i voli se - to ne znači nužno da moraš izgledati kao manekenka, ali nemoj zaboraviti na higijenu. Kupaj se svaki dan, operi zube nakon svakog obroka i počešljaj kosu. Zapamti da je njega privukao tvoj izgled kada te prvi put vidio, pa ako počneš izgledati neprivlačno, on će sigurno izgubiti zanimanje za tebe. Mušku psihologiju u vezama vrlo je lako razumjeti – oni postaju opsjednutiji kada primjećuju da im žena svakim danom postaje sve ljepša i ljepša.

shimmer fallback

Daj ravnotežu vašem odnosu

Veze koje traju dulje su obično one u kojima se parovi razumiju jer dijele zajedničke interese. Iako je to slučaj za većinu veza, to ne funkcionira za sve veze. Jedna tajna koju bi trebala znati i koja će učiniti da tvoj muškarac bude duboko opsjednut tobom je ravnoteža. Na primjer, ako tvoj muškarac nije samopouzdan, tada bi ti trebala biti ta koja ima dovoljno samopouzdanja. Ako on svira neki instrument, ti budi njegova pjevačica. Unesi malo ravnoteže i kontrasta i učini vašu vezu uzbudljivom popunjavanjem praznine koja nedostaje.

shimmer fallback

Budi strastvena u onome što voliš

U muškoj psihologiji, kada tvoj partner vidi nešto jedinstveno i posebno, on to želi učiniti svojim i ignorira sve oko sebe. To je ono što moraš učiniti da se on osjeća opsjednut tobom - pokaži mu što te čini posebnom. Ako si dobra u sviranju nekog instrumenta, sviraj pred njim. Ako voliš slikati, naslikaj njegov portret i iznenadi ga. Ako imaš planove za budućnost, nemoj se bojati reći mu da ćeš ostvariti svoje ciljeve bez obzira na sve. Ako vidi da si strastvena prema onome što voliš, postat će potpuno opsjednut tobom i pomislit će da nikada neće pronaći nekoga poput tebe.

shimmer fallback

Budi suptilna

Jedna pogreška koju žene čine u svojim vezama je ta da uporno pokušavaju zadržati pažnju svojih muškaraca. U redu je reći "volim te", ali nemoj pretjerivati do te mjere da to moraš reći u svakoj poruci. U redu je pohvaliti svog muškarca, ali nemoj stalno izražavati svoje obožavanje. Kada se previše trudiš pokazati svoje divljenje, zašto misliš da bi on poludio za tobom? Muška psihologija ne funkcionira tako - ponekad moraš biti suptilna i glumiti nedostižnu.

shimmer fallback

Ne budi uvijek dostupna

Samo zato što ste u vezi ne znači da moraš žrtvovati svoje vrijeme kako bi mu uvijek bila dostupna. I tebi ponekad treba vremena za neke druge stvari - i to je u redu. On neće poludjeti za tobom ako si mu stalno na raspolaganju. Umjesto toga, pokaži mu da nisi uvijek dostupna, da su zauzeta i da imaš svoj život. On će tada postati znatiželjan i postat ćeš mu zanimljivija.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.