Zabavi se

Kako začiniti seksualni život? Uz ove igračke

Pitaš se kako začiniti seksualni život? Bilo da ćeš ih koristiti sama ili s partnerom, ove igračke svakako će ti unijeti zabavu u spavaću sobu

Zgodna žena
Foto: www.profimedia.hr

Skoro godinu dana kasnije i korona je još tu. To znači da smo i dalje zatvorene u svoje domove i u potrazi za novim i uzbudljivim načinima zabave. Dosta ti je novih hobija, filmova, serija i ostalih tipičnih karantenskih aktivnosti? Vrijeme je da vrijeme doma postane još zabavnije.

Image
Zašto ih ne bi isrobala?

Netradicionalne poze koje pružaju puno užitka, a nisu komplicirane

Seksi igračke polako prestaju biti tabu tema i sve više o njima pričamo otvoreno. Još otkako je legendarna Samantha iz serije Seks i grad oduševila cure svojim tajnim igračkama, sve više žena počelo se zanimati za ove praktične spravice. Neke ih vole koristiti same, dok je drugima draže kada ih koriste s partnerom ili partnericom.

Kako god ti ih je draže koristiti jedna stvar je bitna - izabrati pravu igračku. Kako se ne bi izgubila u moru vibrirajući, pulsirajućih i usisavajućih naprava, istražile smo koje su to najmodernije, ali i najpopularnije igračke koje će ove godine začiniti naš seksualni život. Zato uživaj u shoppingu, a još više i nakon njega.

Bullet vibrator, 105 kn

Ako voliš da su tvoje igračke male, ali snažne, ovaj bullet vibrator s tri brzine zadovoljit će te u trenu. Možda izgleda sitno, ali je zato vrlo moćan i efektivan.

shimmer fallback

Rampant Rabbit G-Spot vibrator, 605 kn

Otkrij ovaj svjetski popularan vibrator koji nudi dvostruku stimulaciju. Ima čak sedam različitih načina vibracije koje garantiraju duboku unutrašnju stimulaciju, ali i nježno glađenje klitorisa.

shimmer fallback

Nirvana by Bellesa, 740 kn

Jesi li već čula za web stranicu bellesa.co? Radi se o prvoj pornografskoj stranici koja nudi sadržaj isključivo za žene, a osim uzbudljivih videa prodaju i vrlo popularne seksi igračke. Jedna od najprodavanijih je Nirvana, uređaj koji je jednako luksuzan koliko i pristupačan. Ima sedam različitih načina vibracije koje garantiraju snažne orgazme.

shimmer fallback

Smile Makers The Fireman Vibrator, 340 kn

Jesi li znala da četiri od pet žena dožive orgazam samo zbog stimulacije klitorisa, a ne od penetracije? Ovaj vibrator jedinstvenog oblika potrudit će se dati ti zadovoljstvo upravo tamo gdje ti najviše odgovara, a odličan je i kao dodatak seksu s partnerom jer će ti pružiti dodatnu stimulaciju klitorisa.

shimmer fallback

Lelo Sona 2, 740 kn

Lelo Sona 2 je nasljednik legendarne Sone, revolucionarnog stimulatora klitorisa koji svojim soničnim impulsima stimulira čak 75% klitorisa više! Oni prodiru duboko u tkivo, te umjesto pritiska ili vibracije, stimuliraju praktički bez direktnog kontakta s klitorisom.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.