Zašto ih ne bi isrobala?

Netradicionalne poze koje pružaju puno užitka, a nisu komplicirane

Iako su tradicionalne i puno puta isprobane poze odlične i ne bismo ih se trebali odreći, ponekad je potrebno i malo 'začiniti' stvari u spavaćoj sobi

Netradicionalne poze koje pružaju puno užitka, a nisu komplicirane

Mnogi parovi, pogotovo ako su u dugim vezama, lako zapadnu u seksualnu kolotečinu i rutinu te s vremenom prestanu eksperimentirati u krevetu. Naravno da nije potrebno da parovi izvode akrobacije ili teške gimnastičarske točke za vrijeme seksa, ali malo inicijative i novine nikad nikome nije naškodilo.

Image

Divlje i lude seks poze za koje još niste čuli

Uz par novih poza može se lako rasplamsati stara strast te potaknuti pomalo zamrlo uzbuđenje. Zato bi možda trebala uzeti u obzir da a parterom na neko vrijeme zaboraviš na uobičajene tri ili četiri seks poze i prepustiš se eksperimentiranju. Neovisno o tome je li u tvojoj vezi seksualni medeni mjesec već završio ili još traje, uz ove atipične, netradicionalne poze seks će biti zanimljiviji.

Isprobaj stoga ove poze i odaberi one koje ti se najviše sviđaju. Nisu pretjerano komplicirane, ne zahtijevaju veliku fleksibilnost, a pružaju jako puno užitka.

Ljuljajuća stolica

Za izvođenje ove poze je važno da ti i tvoj partner pronađete čvrstu stolicu sa stabilnim naslonom. On neka sjedne na nju i nasloni leđa na naslon, a ti ga zatim „zajaši“ i polako se spusti na njega s koljenima savijenima pod kutom od 90 stupnjeva. Jednom kada do kraja penetrira, polako se počni ljuljati naprijed i nazad. Ako je moguće, pokušajte zaljuljati i stolicu, ali pri tome pazite da ne padnete.

Image
Foto: Profimedia.hr

Seksi marioneta

Stani okrenuta prema zidu, kao da će te netko pretražiti, i stavi obje ruke na zid u visini iznad svoje glave. Zatim polagano sklizni, prigibajući se u struku, kao marioneta kojoj su popustili konci. On neka te čvrsto uhvati za bokove, penetrirajući odostraga. Ova poza zahtijeva malo izdržljivosti, ali se definitivno isplati potruditi se. 

Široki kut

Neka tvoj partner klekne ispred tebe, a ti zatim sjedni na njega, omatajući svoje noge oko njegova struka. Polako se nagni unatrag te spusti glavu i ramena na krevet. Partner ti može pomoći tako da te pridržava ispod leđa jednom rukom, dok ti drugom može dražiti klitoris. Ova poza pruža više kontrole i ritma od klasične misionarske, a tvoj partner pri tome ima i sjajan pogled na tvoje tijelo.

Kormilo

Prvo lezite u klasičnu misionarsku pozu, a on neka se zatim podigne na koljena nastavljajući penetrirati u tebe. Kada dođe do klečećeg položaja, neka ti podigne jednu ispruženu nogu i neka je okrene prema drugoj nozi, kao da okreće kormilo na brodu. U jednom ćeš trenutku tako završiti na boku, a zatim možeš doći i u doggy pozu. Ljepota ove poze je što se objedinjava nekoliko poza, bez prekidanja snošaja.

Tačke

Ova je poza malo naprednija te je u nju najbolje prijeći iz marioneta poze. Nakon što je tvoj partner penetrirao, s rukama na tvojem struku, neka ti podigne jednu nogu (ili možda čak i obje), a ti se osloni na dlanove ili podlaktice. Ova poza može biti vrlo uzbudljiva za njega, ali i pomalo iscrpljujuća za oboje, pa preporučamo da ju isprobate tek pri kraju vođenja ljubavi kako ne bi predugo trajala. 

Image
Foto: Profimedia.hr

Morska zvijezda

U ovoj je pozi potrebno da legneš na trbuh s raširenim nogama, a da tvoj partner klekne između tvojih nogu i podigne ti bokove, tek toliko da može penetrirati u tebe. Cilj ove poze je da ti većina tijela ostane ležati na krevetu. Tako će ti tijelo ostati ispruženo i izduženo, što će suziti vaginu i pružiti njemu bolji i intenzivniji osjećaj. Ako želite dodatno začiniti ovu pozu, u igru možeš ubaciti i malo vibrator koji će stimulirati klitoris. 

Image
Foto: Profimedia.hr

Lijeni horizontalac

Ova pozicija je najbolja za pospani ranojutarnji seks. Krenite u pozi žlica (oboje ste na boku, on ti je sa stražnje strane), i onda pomakni jednu nogu naprijed, dajući mu bolji pristup tvojem ženskom području. Tad neka on svoju gornju nogu stavi između tvojih, sve dok ne dođe u položaj u kojem lako može ući u tebe. Ova poza omogućuje dublju penetraciju i bolji orgazam za žene.

Image
Foto: Profimedia.hr

Klasična stajaća

U ovoj pozi muškarac stoji uspravno i podigne te tako da možeš omotati svoje noge oko njegovog struka. Neka te on pritom uhvati za stražnjicu i polako uđe u tebe, kontrolirajući dubinu penetracije. Za lakše balansiranje u ovoj pozi se možeš osloniti na zid ili ormar. Ova poza je odlična za sve žene koje vole da im partner u seksualnom odnosu ima svu kontrolu, jedino je bitno da on ima dosta snage u gornjem dijelu tijela. 

Image
Foto: Profimedia.hr

Ljuljačka

Tvoj partner neka sjedne na krevet s ispruženim nogama, a ti sjedni na njega okrenuta prema njemu. Zatim se polagano nagni unatrag i osloni na ruke te ispruži noge. Zajedno se počnite ljuljati naprijed natrag te pokušajte uloviti ritam koji vam oboje savršeno odgovara. 

Image
Foto: Profimedia.hr

Rak poza

Izvođenjem ove poze možete malo nalikovati na raka koji hoda, ali na najseksi mogući način. Naime, tvoja zdjelica treba biti lagano podignuta dok su ti noge savijene u koljenima sa strane njegovog tijela. On neka se provuče između svojih nogu i to tako da ih isprepletete te tako neka penetrira u tebe. Kod ove poze oba partnera imaju kontrolu pa se lako možete kretati naprijed natrag i uživati u zadovoljavajućem ritmu.

Image
Foto: Profimedia.hr


(Foto: www.profimedia.hr)