Moćna poza

Tehnika koitalnog poravnavanja - sve što ti treba za dvostruki vrhunac

Želiš li višestruke orgazme, obvezno isprobaj tehniku koitalnog poravnavanja. Jednostavna je. Štoviše, sigurno si već na pola realizirala. Ostaju samo finese još

profimedia-0280783003.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Možda ti naziv ne zvuči seksi, no riječ je o položaju koji postoji kako bi ženi pružio užitak. To mu je prvotna funkcija, a onda sve ostalo. Tehnika koitalnog poravnavanja ustvari je varijacija misionarskog položaja u kojem tvoj partner ulazi u tebe iz malo drugačijeg kuta, nego kada to čini iz klasičnog misionarskog položaja. Kao što joj i ime govori, bitno je poravnavanje - penis je u ravnini s klitorisom i istovremeno s penetracijom dolazi i do podražaja klitorisa, a poznato je da je upravo ovaj organ zaslužan za jajjače ženske orgazme.

Image
Rasplamsaj strasti

Sramiš se svoga tijela? Ove poze seks stvorne su za jačanje samopouzdanja

Većina penetrativnih poza naglasak stavlja na vaginalni orgazam (mnogim ženama nedostižan), no kod ove jednako je zastupljen i klitoralni, odnosno položaj koitalnog poravnavanja može te dovesti do dvostrukog orgazma istovremeno. Ukoliko ne postigneš dvostruki, ne brini, nećeš ostati kratkih rukava. Klitoralni orgazam ti je zajamčen.
Za što bolju izvedbu klitoralnog poravnavanja bitno je da partner ne inzistira na dubokoj penetraciji, već da nježno pomiče zdjelicu tako da se trlja uz tvoje tijelo, lagano ulazeći tebe. Kako bi povećali užitak, koristite lubrikant.

Kako izvesti koitalno poravnavanje

Zauzmite misionarski položaj, no neka ti partner svojim licem bude bliže tvome licu, odnosno neka vam se gornji dio tijela poklopi - prsa na prsa, ramena na ramena, pupak na pupak, a time i tvoja zdjelica neka bude u ravnini s njegovom. Kada dođete u pravi položaj, neka se svojim tijelom spusti na tebe. Dodatni pritisak na klitoris povećat će užitak.
Iz ovog položaja neka ulazi u tebe, no samo vrhom penisa. Ostatak penisa neka bude naslonjen na vulvu. Ostatak penisa stimulirat će klitoris. Umjesto klasičnih pokreta unutra-van, neka se tvoj partner kreće iz zdjelice, kružnim, senzualnim pokretima.

Image
Foto: Unsplash

Još jedna prednost koitalnog poravnavanja je ta što ti ovaj položaj oslobađa ruke pa se možeš potpuno prepustiti trenutku ili posvetiti partneru, a i on tebi. Naime, stimulacija klitorisa inače podrazumijeva tvoje ili njegove prste ili pak neku seksualnu igračku. U ovom slučaju sav posao odrađuje penis dok se vi spajate i na ostalim razinama, osim na toj bazičnoj. Lica su vam blizu, možete se ljubiti i gledati, grliti se i milovati.

Ukoliko ne možeš "dobiti" pravi kut za koitalno poravnavanje, pokušaj si pomoći jastučićem koji ćeš staviti pod zdjelicu i donjii dio leđa. Najvažnije je da se prepustite jedno drugome i opustite. Sve ostalo doći će spontano. Poravnat će se zvijezde…