Rasplamsaj strasti

Sramiš se svoga tijela? Ove seks poze stvorne su za jačanje tvojeg samopouzdanja

Manjak samopouzdanja proizlazi upravo iz nerealnih očekivanja nametnutih od strane 'umjetnog modnog svijeta' koji diktira kako bi trebale izgledati, ali ove seks poze tvoj će ego lansirati u visinu

pexels-asad-photo-maldives-1024960 (1).jpg
Foto: Pexels

Intimnost može potaknuti brojne nesigurnosti oko vlastitog tijela i same izvedbe. Ako osjećaš manjak samopouzdanja za vrijeme seksa, ne brini, nisi jedina. Jedno istraživanje pokazalo je da se čak 82 posto muškarac i 91 posto žena ne osjeća uvijek ugodno za vrijeme seksa zbog nesigurnosti oko fizičkog izgleda.

Image
Probudi uspavane strasti

Izazovne seks poze koje će unijeti uzbuđenje u igrice pod plahtom

Svi imamo potrebu pokazati se u najboljem svijetlu, izgledati kao dame s crvenih tepiha i imati tijelo onih s Instagrama, zaboravljajući da puno toga prikazanog nije realno. Manjak samopouzdanja proizlazi upravo iz nerealnih očekivanja nametnutih od strane 'umjetnog modnog svijeta' koji diktira kako bi trebale izgledati. Ovakav odnos prema vlastitom tijelu može dugoročno uzrokovati psihičke posljedice.

Potrebno je realno sagledati stvari i shvatiti da je potpuno nepotrebno kvariti sliku o sebi nerealnim tijelima i modnom kulturom koja nam pokušava nametnuti te umjetne trendove. Radi na sebi u smislu da gradiš svoje samopouzdanje, a to možeš (vjerovala ili ne) s ovim seks pozama koje će tvoj ego lansirati u visinu

Misionarski položaj

Ovaj vječni klasik idealan je ako se malo sramiš svog trbuščića. Dok je na tebi, partner i ne vidi previše tvog tijela. Vrlo je intimna poza po omogućuje povezivanje na dubljim razinama i ono možda najbitnije, u ovoj pozi možeš ostvariti kontakt očima s partnerom te tako potpuno uživati u intimnosti. Poza je vrlo jednostavna i nije zahtjevna pa će je idealna i za one koji nisu vrlo spretni.

shimmer fallback

Doggy style

Doggy je još jedna vječna poza koju mogu izvesti i oni neiskusni. Ako nemaš puno samopouzdanja, ovo je odlična poza da ga počneš 'graditi'. Partner je iza tebe pa vidi samo dio tvojih leđa te nema razloga da se osjećaš nelagodno, barem zbog fizičkog izgleda.

shimmer fallback

Poza žlice

Ova poza idealna je za one najsramežljivije. Poza žlice vrlo je intimna, a s druge strane partner ne vidi gotovo ništa jer oboje ležite na boku, muškarac je iza tebe priljubljen svojim tijelom na tvoja leđa. Idealna ako si neiskusna i tek gradiš seksualno samopouzdanje.

shimmer fallback

Lotus

Ova poza potječe iz joge i jedna je od intimnijih a izvodi se tako da osoba sjedi na podu, prekriženih nogu. Partneri sjede jedan nasuprot drugog tako da omotaju noge oko tijela svog partnera. Za ovu pozu trebat će ti malo više napora i fleksibilnosti ali isplati se.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.