Umjetnost seksa

Razbij rutinu: Do ekstaze tantričkom masažom

Umjetnost ove masaže nije u tome da ga dovedeš do cilja, nego da maksimalno opustiš svog partnera i omogućiš mu da osjeti potpuno zadovoljstvo dodira na višoj razini svijesti. Ovakav način vođenja ljubavi duboko je emocionalan i povezuje parove na novoj razini

ilie-micut-istrate-PBbASDQC90Q-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Nemojmo se lagati, seks je važan dio veze - ako seks u vezi nije dobar, vaš odnos se polako urušava. Rutina je glavni neprijatelj dugih veza i dobrog seksa. Kada ste zadnji put dobro podigli prašinu ispod plahti? Većina parova u dugim vezama seks 'odrađuje' u već uhodanoj rutini i uvijek istim pozama, što znači da ste upali u dvije rutine, onu životnu i onu seksualnu, a obadvije su glavni uzrok dosadi i nezainteresiranosti.

Image
Jedinstveno iskustvo

Tantrički seks može ti donijeti dublju povezanost i najintenzivniji vrhunac

Ne kažemo da sadašnji seks ne zadovoljava vaše fizičke i emocionalne potrebe, ali što kada bi vam rekli da taj najdublji međusobni odnos možete još produbiti i totalno razbiti rutinu? Tantrički seks nazivaju još i u umjetnošću vođenja ljubavi jer spaja dvije duše na dubokoj emocionalnoj razini i dovodi vaš odnos na potpuno novu razinu. I prije smo pisale o ovom intimnom odnosu kojem je u cilju aktivirati sva tvoja osjetila i produbiti seksualni užitak. A dobar način da počneš s tantričkim seksom je masaža njegovog penisa.

Umjetnost ove masaže nije u tome da ga dovedeš do cilja, nego da maksimalno opustiš svog partnera i omogućiš mu da osjeti potpuno zadovoljstvo dodira na višoj razini svijesti. Ovakav način vođenja ljubavi duboko je emocionalan i povezuje parove na novoj razini. A da bi svom partneru pružila nezaboravno iskustvo i dovela ga u ekstazu prati ovih pet koraka

Stvori atmosferu

Zaboravi na krevet i klasičnu rasvjetu! Pobacaj jastučiće po podu, upali svijeće i pusti umirujuću romantičnu glazbu. Stvori egzotični ambijent u koji ćeš ugodno smjestiti svog dragog. Pripremi par ručnika, ulje za masažu na prirodnoj bazi s nježnim mirisom neke biljke. Pripazi da ulje bude na prirodnoj bazi jer neki aditivi mogu biti jako agresivni za osjetljive dijelove tijela.

Image
Foto: Pexels

Osjeti svaki dio njegovog tijela

Udobno polegni svog dragog na leđa i zagrij ruke na toplinu svijeće. Naulji mu cijelo tijelo nježnim dugim dodirima, a dok to radiš probaj osloboditi misli svega ostalog i razmišljati samo o tom dodiru i njegovom tijelu. Polako istražuj svaki milimetar njegovog tijela kao da ga sada prvi put dodiruješ. Ovakva nježnost će mu usporiti srčani ritam, osloboditi ga stresa i povećati razinu oksitocina zbog čega će se osjećati opušteniji, smireniji i sretniji.

Image
Foto: Pexels

Nježna masaža

Kada dođe vrijeme da se posvetiš i njegovom penisu, pripazi da imaš dovoljno lubrikanta na rukama. Ako si početnik, jedino na što trebaš pripaziti je tempo. Ne želiš ga prebrzo dovesti do kraja, želiš maksimalno prolongirati vrhunac održavajući ga u najvišem stadiju ekstaze što je dulje moguće. To ćeš postići polaganom senzualnom masažom. Ne zaboravi posvetiti jednaku pažnju svim dijelovima njegova ponosa od vrha do korijena, a ne zaboravi da su tu i jednako važne 'loptice' koje su također njegova erogena zona.

Image
Foto: Pexels

Fokus na penisu

Zamisli koliko povjerenja ima u tebe i tvoje seksualne sposobnosti kada ti je prepustio cijelo svoje tijelo a posebno najvažniji dio njega- svoj ponos. Poštuj to i podari svom dragom tretman dostojan vaše ljubavi. U tantri je namjera jako bitna, bitnija od samog orgazma jer ona je ta koja stvara seksualnu napetost. Dozvoli mu da uživa u tvojoj senzualnosti dok mu pružaš nezaboravno iskustvo tantričkog seksa.

Image
Foto: Pexels

Nezaboravni vrhunac

Primijetit ćeš da za vrijeme masaže 'užitak' tvog partnera varira od 'velikog' do 'malog' i to je sasvim normalno i nije stvarni pokazatelj cjelokupnog zadovoljstva. Nastavi i dalje s masažom fokusirajući se na sve dijelove njegova tijela s naglaskom na erogene zone igrajući se s njegovom gradacijom zadovoljstva jer upravo je to ono što želite postići. Mogućnost odgađanja orgazma jedan je od ciljeva tantričkog seksa jer pojačava cjelokupni užitak i na kraju dovodi do novog orgazmičkog iskustva koje prožima cijelo tijelo.

Image
Foto: Pexels