Probudi uspavane strasti

Izazovne seks poze koje će unijeti uzbuđenje u igrice pod plahtom

Otkrivamo ti šest pomalo neobičnih i izazovnih poza u seksu koje vrijedi isprobati ovog proljeća. Donijeti će jednako zadovoljstvo i tebi i tvom partneru

pexels-shvets-anna-2626723.jpeg
Foto: Pexels

Seksualni život važan je dio svakog odnosa stoga ga ne bi trebala zanemarivati želiš li imati kvalitetnu i zdravu vezu. U dugim vezama seks često postaje dio rutine pa je potrebno uložiti malo više truda da bi se ponovno rasplamsale strasti u spavaćoj sobi.

Image
Jednostavne, a efektne

Za seks koji se pamti: Tantričke poze koje jamče užitak

Kad je riječ o pozama u seksu, većina parova ima neke svoje favorite. Ipak, povremeno treba malo začiniti stvari i isprobati nešto novo. I seksualni terapeuti slažu se s tvrdnjom da isprobavanje novih seks poza može pozitivno utjecati na seksualno iskustvo te olakšati postizanje vrhunca, i muškarcu i ženi.

Ako smatraš da ti je seksualni život postao dosadan te želiš malo začiniti odnos s partnerom, u nastavku ti otkrivamo 6 izazovnih poza u seksu koje svakako vrijedi isprobati!

Sfinga

Ovo je definitivno jedna od kompliciranijih poza koje se nalaze na ovom popisu, no vrijedi joj dati šansu. Legni na trbuh i osloni se na podlatkice. Jednu nogu ispruži, a drugi savij u stranu. Tvoj partner neka legne na tebe, oslanjajući se na ruke dok penetrira u tebe odostraga. Pritisak muškarčeva tijela ženi će donijeti veće zadovoljstvo, a njemu omogućiti dublju penetraciju. Ova je poza savršena za stimulaciju G točke.

Image
Foto: Pexels

Perec

Legni na lijevi bok, a partner neka klekne i neka rukama obgrli tvoju lijevu nogu. Desnu nogu savij oko struka svog partnera i dopusti mu da penetrira u tebe dok te gleda izravno u oči. Ova je poza izvrstan izbor želiš li dopustiti svom partneru da bude dominantan.

Image

Izvor: Giphy

X poza

Legnite na krevet okrenuti jedno prema drugome, ispruženih nogu. Dopusti partneru da ti se približi i neka stavi svoju desnu nogu preko tvoje lijeve, a lijevu preko tvoje desne. Važno je da si budete dovoljno blizu kako bi mogli uspostaviti kontakt. Dopusti partneru da polako penetrira u tebe. Spor tempo ove poze sprečava muškarca da prerano doživi vrhunac, što ženi omogućava da dulje uživa u seksu.

Image
Foto: Pexels

Snježni anđeo

Ova je poza prilično izazovna, no u tome se krije zabava, zar ne? Ako ste ti i tvoj partner spremni za eksperimentiranje, obavezno je isprobajte. Lezi na leđa i podigni noge. Partner legne na tebe, ali na način da je njegova glava kod tvojih stopala. Obavij svoje noge oko njegovih leđe. Podigni zdjelicu i navodi svog partnera kako bi lakše penetrirao u tebe. Želiš li malo olakšati ovu pozu, ispod donjeg dijela leđa si stavi jastuk. Ako uspijete svladati ovu avanturističku pozu, to će biti zaista impresivan podvig.

Image

Izvor: Giphy

Do krova

Lezi na leđa i podigni bokove što više možeš, partner neka klekne na koljena i neka te uhvati za bokove dok snažno penetrira u tebe. Ako ti je teško biti u tom položaju, ispod stražnjice možeš staviti jastuke. Kod ove poze žena kontrolira dubinu, a muškarac potisak i brzinu penetracije.

Image

Izvor: Giphy

Pauk

Sjednite na krevet okrenuti jedno prema drugome i ispruženih nogu. Približite se dok ne budete dovoljno blizu da uspostavite kontakt. Savini koljena i približi stopala što bliže tijelu svog partnera. Prilikom penetracije se ljuljajte naprijed-natrag. Ova poza odličan je izbor želite li malo usporiti tempo prilikom seksualnog odnosa, a sjajna je i za stimulaciju klitorisa. Osim toga, nešto plići kut izvođenja stimulativno će djelovati na živčane završetku u muškom spolovilu pa je zadovoljstvo obostrano.

Image
Foto: Unsplash