Trijumf ljubavi

'Slavoluk pobjede' – vruća poza za igrice pod plahtama koja će oduševiti tvog partnera

Uz ovu pozu iz Kama Sutre ti i tvoj partner osjećat će se kao pravi pobjednici – no prije no što uskočite pod plahte ne bi bilo loše napraviti nekoliko vježbica za istezanje

profimedia-0560933155.jpg
Foto: profimedia.hr

Ako ti misionarska poza ili položaj jahačice više ne pričinjavaju dovoljno zadovoljstva, možeš probati s pozom iz Kama Sutre impresivnog naziva – Slavoluk pobjede. Ovaj je položaj zaista nešto posebno - ne samo zato što zahtijeva malo akrobacijskih vještina, već i zbog efekta koji ima na muškarce: tvoj će ga partner naprosto obožavati. Znatiželjna si saznati više? Onda čitaj dalje.

Image
Hopa-cupa do vrhunca

Vruća klackalica: Poza za igru 'pod plahtama' koja obećava užitak za oboje

Kako se izvodi Slavoluk pobjede

Za ovu nešto zahtjevniju pozu muškarac sjedi na krevetu ispruženih nogu. Žena sjedi na koljenima i umeće njegov penis u svoju vaginu. Sada je vrijeme da pokažete koliko ste oboje vješti i fleksibilni: naime, u sljedećem koraku partnerica savija gornji dio tijela unazad i stavlja glavu između partnerovih nogu. Za bolju ravnotežu žena može držati muškarca za gležnjeve. Muškarac se sada može, koliko mu pokretljivost dopušta, sagnuti prema naprijed i može milovati grudi svoje partnerice, kako bi ju dodatno stimulirao.

Image

Kod Slavoluka pobjede uglavnom je žena ta koja se kreće. Intenzivna i snažna penetracija u ovom položaju zapravo nije moguća –i to ima smisla, jer Slavoluk pobjede prvenstveno je zamišljen kao romantični položaj – to je trijumf ljubavi!

Zašto je Slavoluk pobjede omilje među frajerima

Tvom će se partneru svidjeti ovaj položaj između ostalog i zato što može istovremeno prodrijeti u tebe i zariti lice u tvoje grudi. No, ni ti u ovoj pozi nećeš ostati uskraćena jer ćeš uživati u milovanju grudi, a posebno bradavica.

Image

Osobito će na svoje doći one među nama koje preferiraju romantični seks. Kako bi izbjegla povrede i upalu mišića dobro je da izvedeš nekoliko vježbi za istezanje, a onda se možeš prepustiti trijumfu Slavoluka pobjede.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu