Tvoji centimetri nisu bitni

Sitne i dinamitne: Najbolje seks poze za niže žene

To što zna u dlaku kako ti izgleda tjeme, a ti položaj njegovih rebara, jer kad te zagrli, obraz ti upadne između sedmog i osmog, ne znači da u seksu jedno drugome ne možete gledati u oči

pexels-jonathan-borba-12383972.jpg
Foto: Pexels

Štikle su tvoj najbolji prijatelj, no u krevetu ih kad-tad treba skinuti, ali ne očajajvaj. Tih nekoliko centimetara za koje vjeruješ da te priroda uskratila (mi ne mislimo tako. Sitne žene ne zovemo bez razloga Venericama), prednost su u spavaćoj sobi, osobito ako je tvoj partner osjetno veći od tebe pa te može bez problema podignuti. No, ipak, trebala bi mudro birati poze.

Image
Vruće igre

Seksi savjeti: Kako njegovo (ali i svoje) zadovoljstvo dovesti do visina?

Image

Seks pod tušem u stajaćem položaju nije jedna od poza u kojoj ćete doživjeti vrhunce, ali koga briga! U nastavku ti otkrivamo koji su položaji u seksu savršeni za niske cure, odnosno za cure koje su puno niže od partnera.

Sve poze u kojima si na njemu

Kaubojka, obrnuta kaubojka, mačka (kaubojka u kojoj ćeš leći na njega, a klitoris će ti biti zahvalan) i ostale slične poze savršene su za sitnije cure. U njima ćeš biti dominatna i osjećat se seksi, a i tvoj partner će moći uživati u pogledu na tebe iz druge prespektive. U ovim pozama ti diktiraš tempo i dubinu penetracije. Opusti se, podivljaj!

Image

Ugledaj se na Toma Cruisea


Holivudskoj ikoni visina nikada nije bila problem, a budimo realne rijetko koja partnerica u filmovima je niža od njega. No, Tom ima rješenje i to vrlo praktično. Centimetre nadoknađuje klupicom, kutijom na kojoj stoji, malim stolcem. Stane na bilo što što će mu pomoći da svojoj partnerici gleda u oči, a da pritom ne krivi vrat. Učini isto. U seks uključi stepenicu, stolac, klupicu, stol… snađi se, odnosno snađite se i pritom se dobro zabavite.

Poza žlice


Kao što postoji odjeća univerzalne veličine, tako postoje i poze u seksu koje odgovaraju bap svakome, a jedna od njih je i poza žlice. Dok ležite na krevetu sasvim je nebitno koliko tko ima centimetara, barem što se visine tiče. Neka legne iza tebe, privij se uz njega i pusti ga neka nježno uđe u tebe. Rukama te može zagrliti, ako vam je do maženja ili ti stimulirati klitoris i ljubit vrat, ako vam je do akcije.

Image

Lotus


Ako želiš s ljubavlju "zaroniti" u oči svog partnera, a ne u pupak, izaberite lotus položaj. Sjedni mu u krilo i omotaj noge oko njegova struka. Ruke su ti slobodne i njima mu mrsi kosu ili škakljaj leđa. U lotus položaju ti diktiraš tempo i dubinu penetracije, no može i on ako te primi za guzu…

Image
Foto: Unsplash