Vruće igre

Seksi savjeti: Kako njegovo (ali i svoje) zadovoljstvo dovesti do visina?

Neki novi seksi trikovi mogu osvježiti seksualni život i povezati vas na posve nov način

pexels-anastasia-shuraeva-4406632.jpg
Foto: Pexels

Obožavaš svog muškarca, ali u posljednje vrijeme želiš malo začiniti vaš ljubavni život? Možda ste dugo zajedno ili imate previše obveza zbog kojih se ne stignete posvetiti jedno drugome? Onda si na pravom mjestu jer smo pronašle odlične načine kako da začiniš vruće igre pod plahtama.

Image
Jednostavne, a efektne

Za seks koji se pamti: Tantričke poze koje jamče užitak

Ovi savjeti otkrivaju kako ga možeš potpunosti uzbuditi i dovesti do neslućenih visina. No, nemoj zaboraviti da je i tvoje zadovoljstvo jednako važno kao i partnerovo i da je uvijek dobro razgovarati o željama, ali i skrivenim maštanjima. Osim toga, savjeti u nastavku će ti pomoći da "postaneš bolja u krevetu", a zbog toga će osjećati i puno veće samopouzdanje, a ono je često ključ za još veći užitak u krevetu.

Vrijeme za ljubljenje

Ljubljenje povećava razinu dopamina u mozgu, neurotransmitera koji povećava seksualnu želju kod muškaraca i kod žena, piše u studiji objavljenoj u The American Journal of Medicine. "Kako bi vam seksualni život bio puno bolji pokušaj sa ovim savjetom. Jezikom ocrtavaj njegove usne ili zubima nježno zagrizi rub donje usne", kaže seksologinja Carol Queen za Womenshealthmag.com.

Image
Foto: Unsplash

Igraj se s njegovim ušima

Možda će te ovo iznenaditi, no, uši su visoko na popisu najerotičnijih mjesta na muškom tijelu, čak odmah iza spolnih organa. Tko bi rekao da se radi o tako osjetljivom području na muškom tijelu? Pokušaj mu nježno grickati ili lizati uši u trenucima kada je sve bliže orgazmu. Možeš mu šaputati nešto poput: "Sviđa li ti se kada te dodirujem?". Također mu možeš nježno puhati u uši jer će ovo izazvati posebnu reakciju.

Image
Foto: Unsplash

Nemoj se bojati testisa

No, opet nemoj zaboraviti - bez ugriza i štipanja jer ovo je područje posebno osjetljivo na udarce. Što možeš učiniti kako bi vam bilo još uzbudljivije? "Nježno sisanje ili stiskanje testisa može pomoći nekim muškarcima da lakše dođu do orgazma", objašnjava edukator za seks Charlie Glickman.

Image
Foto: Unsplash

I njegove bradavice su osjetljive

Ovo je mjesto na tijelu s kojim vrlo rijetko povezujemo muškarce. No, u anketi za časopis Cortex muškarci su priznali da su bradavice jedno od njihovih najosjetljivijih mjesta. Jednom mu rukom možeš dodirivati penis, a usnama se igrati s bradavicama. Igranje s dvije erogene zone bit će čisti užitak za njega.

Image
Foto: Unsplash

Proste riječi mogu biti novi začin

Želiš li učiniti nešto potpuno novo? Probaj dodati proste riječi i vidjet ćeš kako će strast uzburkati. "Ako nisi što točno trebaš raditi erotske serije i pornografija mogu biti odlični izvori informacija, a pomoći će ti da shvatiš što te uzbuđuje", objašnjava psihoterapeutkinja Silva Nevee. "Mozak je glavni seksualni organ pa bi otkrivanje vlastitih seksualnih fantazija bez prosuđivanja i emocija moglo biti još jedno mjesto gdje možeš pronaći dodatnu inspiraciju", dodaje dalje.

Image
Foto: Unsplash

Seks preko telefona

Ako ne živite zajedno onda seksi razgovori mogu biti način na koji održavate vatru, a možete u potpunosti prepustiti ovom užitku. Razgovarajte preko telefona, a u isto vrijeme masturbirajte. Tako ćete možda otkriti neke nove stvari jedno o drugom. No, ako živite zajedno onda vas razmjena seksi poruka u vrijeme kad ste razdvojeni može podsjetiti na međusobnu povezanost i povećati seksualnu privlačnost.

Image
Foto: Unsplash

Budi šefica

Jesi li ikada probala biti glavna u krevetu? Ako nisi, možda je vrijeme da postaneš šefica, a njega će ovo vjerojatno uzbuditi. "Reci mu što ćeš točno učiniti, a zatim traži od njega da ponovi sve što si rekla. Ova igra je odličan način da kombiniraš i proste riječi, a to će vas sigurno dovesti do vrhunca", objašnjava seksualna edukatorica Stella Anna Sonnenbaum.

Image
Foto: Unsplash