Ljubav i seks

Fantastične poze koje će vratiti strast pod plahte - ali vas i emocionalno povezati

Uz ovih osam poza iskre među vama ponovno će početi frcati, a emocionalna povezanost među vama bit će jača no ikad

feet-gb841270ef_1920.jpg
Foto: Pixabay

Nema sumnje da određene seksualne poze omogućuju višu razinu, ne samo fizičke, već i emocionalne intimnosti, a svi znamo da je ona važan aspekt svakog romantičnog odnosa. Zato je, posebno u seksu, važno obratiti pažnju na neke poze koje će tebi i tvom partneru omogućiti da vaš odnos poprimi neko veće i dublje značenje.

Image
Strast i užitak

Uz ova 4 savjeta, parovi će lako poboljšati seksualni život

Kontakt očima, ljubljenje, milovanje, povjerenje i promatranje - emocionalni su dodatak fizičkom iskustvu seksa i vrlo su važni, a ovih osam poza u seksu omogućit će vam upravo to - da se, osim fizički, ponovno zbližite i na emocionalnoj razini. Pomoći će vam da se oboje dublje zaljubite jedno u drugoga ili se prisjetite onog starog osjećaja zaljubljenosti kakav ste imali na početku veze.

Od klasične misionarske poze do nekih pomalo drugačijih, na koje možda i nisi navikla, u nastavku saznaj uz koje ćete se to poze ti i tvoj partner ponovno povezati.

Žena gore

Muškarac koji za vrijeme seksa leži, a žena je na njemu, jedan je od položaja koji može produbiti emocije i stvoriti intimni seks za oboje. Žena ovdje diktira tempo, pa se muškarac mora osloniti na njezine odluke, dok je ona izložena njegovim pogledima na svoje tijelo. Ova seks poza idealna je za puno intimnih dodira, ali i romantičnih pogleda.

Image
Foto: Unsplash

Drži me

U ovom seksualnom položaju muškarac drži ženu kao da mu je upravo skočila u naručje. S nogama omotanim oko njegovog struka i rukama oko njegova vrata, ovaj položaj pun ljubavi pogodan je za spore pokrete, strastvene poljupce i romantično ljuljanje i samo će još više razbuktati strasti između dvoje ljudi.

Image
Foto: Unsplash

Pojačani misionarski položaj

Misionarski položaj oduvijek je intiman način za seks, licem u lice i kontaktom cijelim tijelom. Kako bi pojačao emocionalnu intimnost misionarskog položaja, muškarac može držati ženinu stražnjicu ili pomaknuti svoje noge prema van kako bi potpunije obavio njezino tijelo. A ako je par tome sklon, ovaj položaj također nudi dobar pristup analnom seksu, zadržavajući emocionalnu intimnost licem u lice.

Image
Foto: Unsplash

'Spooning'

Iako nema kontakta očima tijekom ove poze, ona stvara intenzivnu emocionalnu povezanost jer muškarac zaštitnički drži ženu cijelim tijelom. To je također prekrasan položaj za dodirivanje, stiskanje, pa čak i držanje za ruke, što može biti nevjerojatno intimno tijekom seksa. Ovaj položaj se smatra jednim od najboljih seksualnih položaja za ženski orgazam.

Image
Foto: Unsplash

Slobodne ruke

Ovo je poza u kojoj muškarac sjedi na stolici, a žena sjedi na njemu, okrenuta prema njemu, s nogama na podu. Par u ovom položaju ne samo da ima kontakt licem u lice već i maksimalan pristup za primamljive poljupce, šaputanje i slobodne ruke za dodirivanje svakog dijela tijela. Ovaj je položaj također jedan od fantastičnih za postizanje ženskog orgazma.

Image
Foto: Unsplash

Lotus

Seks u položaju lotosa nudi zadivljujuću emocionalnu intimnost. S muškarcem koji sjedi prekriženih nogu, ili u stvarnom položaju lotosa u stilu joge, i ženom u krilu, rukama i nogama omotanim oko njega, ljubavnici su potpuno isprepleteni i gledaju se licem u lice. Potreba za sporijim, senzualnim pokretima u ovom položaju dodaje romantični intenzitet.

Image
Foto: Unsplash

'Spora' poza

U ovom seksualnom položaju muškarac sjedi, ispruženih nogu, naslonjen na ruke. Žena sjedi okrenuta prema njemu, a zatim se i sama nasloni i ispruži noge iza njega. Po potrebi, ovaj položaj zahtijeva spore, nježne pokrete, a u njemu postoji električna emocionalna intimnost, i to u tome što se ne možete puno kretati, već samo možete gledati jedno drugo.

Image
Foto: Unsplash

Visoka ljubav

U ovoj pozi, žena leži na leđima na rubu kreveta ili druge površine i stavlja noge na ramena muškarca koji stoji. Oba ljubavnika dijele kontrolu - muškarac s pokretima, a žena koja ga koristi svojim nogama da ga malo gurne unatrag i uspori ili da ga pusti da se skroz nasloni na nju.

Image
Foto: Unsplash