Izludi ga predigrom

Ledena kraljica: Ova oralna tehnika muškarcima će potpuno pomutiti pamet

Želiš partnera iznenaditi nečim što sigurno još nikad nije probao? Nauči što je tako zvano Frozen zadovoljavanje i postani super vješta s jezikom

profimedia-0351318028.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Frozen tehnika, također poznata i kao Ledena kraljica, suprotno onome što naziv sugerira itekako će rasplamsati vatru pod plahtama. Ledeno, a tako hot! Ova uzbudljiva oralna tehnika nije teška za svladati, a tvoj će ti partner biti jako zahvalan na neočekivanom daru. Znatiželjna si saznato o čemu je riječ? Onda čitaj dalje.

Frozen Blowjob

Nije tajna, muškarci naprosto obožavaju oralni seks, pogotovo kad su oni ti koji u njemu uživaju. Možda nikad nisi o tome razmišljala, ali postoje načini kako možeš biti još bolja u seksi 'baratanju' jezikom i usnama. Frozen Blowjob uključuje moment iznenađenja koji će tvog partera brzo dovesti do ludila - samo pripazi da staneš na vrijeme ukoliko ne želiš da ljubavnoj igri ovdje bude kraj. Ipak je riječ samo o (dobroj) predigri.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Kako bi bila prava seksi ledena kraljica treba ti samo jedno – kockica leda. Stavi je u usta i pusti da se otopi pa potom odmah možeš početi sa zadovoljavanjem partnera. Tvoj ledeno hladan jezik bit će mu nevjerojatno uzbudljiv i pružit će mu vrhunsku ugodu. Ali ovo neće biti senzacija samo za njega, već i za tebe jer ćeš osjetiti kako tvoja usta opet postaju toplija kako njegovo uzbuđenje – i erekcija budu rasli. U svakom slučaju, senzualno, zabavno i nesvakidašnje iskustvo kojem trebaš dati šansu.

Image
Kraljevski tretman

'Kleopatra' - seks poza u kojoj ti imaš glavnu riječ

Savjet ekstra

Ako želiš otići korak dalje, možeš se poigrati s izmjenom hladne i tople temperature. Nakon što ti usta opet postanu uobičajene temperature, možeš popiti gutljaj vrućeg čaja i onda opet krenuti u akciju. Kombinacija vruće-hladno uzrokovat će dobru prokrvavljenost penisa , a to će ga po hitnom postupku lansirati ravno među zvijezde. Ono što slijedi je protuusluga u tvoju korist, naravno.