Kraljevski tretman

'Kleopatra' - seks poza u kojoj ti imaš glavnu riječ

Voliš biti šefica u krevetu i ona koja diktira ritam? U spavaćoj sobi želiš se osjećati kao kraljica? Onda je ova vruća poza za oralni seks pravi izbor za tebe

profimedia-0318240600.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Što miliš, koje poze u oralnom seksu žene najviše vole? Bez sumnje, to su one koje će ti omogućiti da kod kunilingusa ti budeš ta koja kontrolira brzinu i intenzitet akcije. Naime, kad žena preuzme kontrolu, ona može svom partneru pokazati način na koji želi da ju on zadovoljava - pa će i bez problema doseći vrhunac.

U ove čudesne poze omiljene ženskom rodu spada i tako zvana Kleopatra položaj. Pitaš se zašto poza nosi naziv po jednoj od najpoznatijih, najmoćnijih i najljepših ženi u povijesti - drevnoj egipatskoj kraljici? Uskoro će ti biti jasno, ovaj strastveni položaj nije mogao dobiti bolji naziv.

shimmer fallback

Kako funkcionira Kleopatra položaj?

Kod ove poze žena treba kleknuti na krevet lagano raširenih nogu. Stražnjica joj je na petama. Gornji dio tijela treba opušteno nagnuti u luk prema natrag. Partner je na koljenima i dlanovima, a glava mu se nalazi između njezinih bedara. Partner je sada može početi oralno zadovoljavati jezikom i usnama po klitorisu i vagini.

Image
Neka strast teče

Vodopad: egzotična poza koja će probuditi strasti pod plahtama

Partnerica ima mogućnost pokretati svoja leđa, može se pridizati ili se leđima kretati kružno. Na taj način ona će regulirati intenzitet i brzinu ove vruće igre - i svom partneru pokazati što i kako treba raditi da pojača njezin užitak. Ona je ta koja vodi igru, baš poput kraljice.

Ekstra savjeti

Ako voliš biti dominantna, postavi se na laktove i promatraj što tvoj partner radi te mu daj i verbalne upute (naredbe). Ako ti se to sviđa, on može koristiti i prste, a ne samo svoj jezik i usne. Također, za one koje vole malo žešću akciju, ova pozicija savršena je i za korištenje seks igračka kao što su vibrator ili dvostruki dildo.

shimmer fallback

Odredi ritam koji ti odgovara i uživaj u poziciji koja služi samo tvom užitku te malo za promjenu - budi sebična.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.